Düz bağırmıyoruz canımHe he bekle susar
Düz bağırmıyoruz canımHe he bekle susar
O kadar benden bahsettik hiç bahsetmediğiniz @mesmeso sessiz sedasız hafta birinciliğini almışBir haftanın daha sonuna geldik. Zirve daima el değiştirmekte, @Maskeli Fedai ve hasanca zirveyi paylaşıyorlar. Bu hafta bol puanlar alındı ve haftanın galibi 16 puan ile @mesmeso oldu. Onu 15 puan ile @Gerekli24 ve @Maskeli Fedai takip ederken @Tolstoyevski 14, @Angelica 'da 13 puan ile başarılı bir sonuç elde etti. Haftanın en ilginç olayı ise herkese tahmin yapması için hatırlatmada bulunan @Tolstoyevski 'nin 2 tane maç tahminini kaçırması oldu. Haftalık zirve derecesini almayı kıl payı kaçırmış oldu böylelikle. İşte diğer sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 109893
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
Nasıl bağırıyorsun?Rahmetli Pavarotti gibi mi?Düz bağırmıyoruz canım
O kim bilmiyorum ama beter benimkiNasıl bağırıyorsun?Rahmetli Pavarotti gibi mi?
Bugün de @xdragxx ile Trabzonlu olduk.Bir haftanın daha sonuna geldik. Zirve daima el değiştirmekte, @Maskeli Fedai ve hasanca zirveyi paylaşıyorlar. Bu hafta bol puanlar alındı ve haftanın galibi 16 puan ile @mesmeso oldu. Onu 15 puan ile @Gerekli24 ve @Maskeli Fedai takip ederken @Tolstoyevski 14, @Angelica 'da 13 puan ile başarılı bir sonuç elde etti. Haftanın en ilginç olayı ise herkese tahmin yapması için hatırlatmada bulunan @Tolstoyevski 'nin 2 tane maç tahminini kaçırması oldu. Haftalık zirve derecesini almayı kıl payı kaçırmış oldu böylelikle. İşte diğer sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 109893
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
Zirvedeyim sesiniz duyulmuyor..Hafta içi kapanış yazısı yazarım.
@MEnes i nihayet 1 puan geçmişim
Sıradaki hedef @Maskeli Fedai 'nin düşüşü olacak
Gülüyorum..Zirve hedefim olmadığı için sorun değil. @Maskeli Fedai 1. olmasın, @MEnes benden üst sıralamada tamamlamasın, geçen sene dereceye girenler kazanmasın yeter
Nereye kadar benden kaçacaksın... Eninde sonunda yine ensende veya 1 adım önünde olacağım...Hafta içi kapanış yazısı yazarım.
@MEnes i nihayet 1 puan geçmişim
Sıradaki hedef @Maskeli Fedai 'nin düşüşü olacak
Ama 0 şiddet
Yok canım iki bağırınca susar herhalde
Kütük dostum yeter dur artık. Hızına yetişemiyoruz...Zirvedeyim sesiniz duyulmuyor..
------
Gülüyorum..
Dostumuz kışa hazırlık yapıyor, odun biriktiriyor...Kütük dostum yeter dur artık. Hızına yetişemiyoruz...
Geldiği gibi gitmiş ama
@Gerekli24 davet etmiştirGeldiği gibi gitmiş ama
Birinci olup etiketi almasa bari@Gerekli24 davet etmiştir
Sen birinci olursun bu kez umarımBirinci olup etiketi almasa bari
Hiç sanmam. Gözümde yokSen birinci olursun bu kez umarım
Sen birinci olursun bu kez umarım
Ben varken kimse şampiyon olamaz..Hiç sanmam. Gözümde yok
Rüyanda görBen varken kimse şampiyon olamaz..
Sen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Özelden mi sordun?
Kalp gözüyle biliyorum bazı şeyleriSen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Özelden mi sordun?