Düz bağırmıyoruz canımHe he bekle susar![]()
Düz bağırmıyoruz canımHe he bekle susar![]()
O kadar benden bahsettik hiç bahsetmediğiniz @mesmeso sessiz sedasız hafta birinciliğini almışBir haftanın daha sonuna geldik. Zirve daima el değiştirmekte, @Maskeli Fedai ve hasanca zirveyi paylaşıyorlar. Bu hafta bol puanlar alındı ve haftanın galibi 16 puan ile @mesmeso oldu. Onu 15 puan ile @Gerekli24 ve @Maskeli Fedai takip ederken @Tolstoyevski 14, @Angelica 'da 13 puan ile başarılı bir sonuç elde etti. Haftanın en ilginç olayı ise herkese tahmin yapması için hatırlatmada bulunan @Tolstoyevski 'nin 2 tane maç tahminini kaçırması oldu. Haftalık zirve derecesini almayı kıl payı kaçırmış oldu böylelikle. İşte diğer sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 109893
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
Nasıl bağırıyorsun?Rahmetli Pavarotti gibi mi?Düz bağırmıyoruz canım![]()
O kim bilmiyorum ama beter benimkiNasıl bağırıyorsun?Rahmetli Pavarotti gibi mi?![]()
Bugün de @xdragxx ile Trabzonlu olduk.Bir haftanın daha sonuna geldik. Zirve daima el değiştirmekte, @Maskeli Fedai ve hasanca zirveyi paylaşıyorlar. Bu hafta bol puanlar alındı ve haftanın galibi 16 puan ile @mesmeso oldu. Onu 15 puan ile @Gerekli24 ve @Maskeli Fedai takip ederken @Tolstoyevski 14, @Angelica 'da 13 puan ile başarılı bir sonuç elde etti. Haftanın en ilginç olayı ise herkese tahmin yapması için hatırlatmada bulunan @Tolstoyevski 'nin 2 tane maç tahminini kaçırması oldu. Haftalık zirve derecesini almayı kıl payı kaçırmış oldu böylelikle. İşte diğer sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 109893
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
Zirvedeyim sesiniz duyulmuyor..Hafta içi kapanış yazısı yazarım.
@MEnes i nihayet 1 puan geçmişim![]()
Sıradaki hedef @Maskeli Fedai 'nin düşüşü olacak![]()
Gülüyorum..Zirve hedefim olmadığı için sorun değil. @Maskeli Fedai 1. olmasın, @MEnes benden üst sıralamada tamamlamasın, geçen sene dereceye girenler kazanmasın yeter![]()
Nereye kadar benden kaçacaksın...Hafta içi kapanış yazısı yazarım.
@MEnes i nihayet 1 puan geçmişim
Sıradaki hedef @Maskeli Fedai 'nin düşüşü olacak![]()
Ama 0 şiddet
Yok canım iki bağırınca susar herhalde![]()
Kütük dostum yeter dur artık. Hızına yetişemiyoruz...Zirvedeyim sesiniz duyulmuyor..
------
Gülüyorum..
Dostumuz kışa hazırlık yapıyor, odun biriktiriyor...Kütük dostum yeter dur artık. Hızına yetişemiyoruz...
Geldiği gibi gitmiş ama
Birinci olup etiketi almasa bari@Gerekli24 davet etmiştir![]()
Sen birinci olursun bu kez umarımBirinci olup etiketi almasa bari![]()
Hiç sanmam. Gözümde yokSen birinci olursun bu kez umarım![]()
![]()
Sen birinci olursun bu kez umarım![]()
![]()
Ben varken kimse şampiyon olamaz..Hiç sanmam. Gözümde yok![]()
Rüyanda görBen varken kimse şampiyon olamaz..
Sen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Özelden mi sordun?
Kalp gözüyle biliyorum bazı şeyleriSen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Özelden mi sordun?![]()