Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hafta içi kapanış yazısı yazarım.
@MEnes i nihayet 1 puan geçmişim :Z
Sıradaki hedef @Maskeli Fedai 'nin düşüşü olacak :A
Bu arada bu milli arada şu 2. mesajı editleriz artık, şimdilik dursun ama bu hafta içi mutlaka hatırlat bana hallledeyim :A Aynı zamanda maç konuları arşivini de bu milli takım arasında tozunu almam lazım yoksa birikiyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu arada bu milli arada şu 2. mesajı editleriz artık, şimdilik dursun ama bu hafta içi mutlaka hatırlat bana hallledeyim :A Aynı zamanda maç konuları arşivini de bu milli takım arasında tozunu almam lazım yoksa birikiyor :A
Sende bana sana hatırlatmam gerektiğini hatırlat :A

Tablo fena değil. 7 puan altı düşmezsem @Araf 'i geçebilirim :A

Sende bana sana hatırlatmam gerektiğini hatırlat :A

Tablo fena değil. 7 puan altı düşmezsem @Araf 'i geçebilirim :A
Milleti maç tahminlerini hatırlatıp da kendi maç tahminlerini unutan birisi olarak tamam hatırlatırım umarım :A Sana, bana hatırlatacağını hatırlatmamı da bana @12.Adam hatırlatsın bari :A

• Güldürdün
Milleti maç tahminlerini hatırlatıp da kendi maç tahminlerini unutan birisi olarak tamam hatırlatırım umarım :A Sana, bana hatırlatacağını hatırlatmamı da bana @12.Adam hatırlatsın bari :A
Sen en iyisi Çarşamba gününe alarm kur şimdiden. Öyle gelir aklına :A
Beni uyku basmaya başladı bile. 20 dakika geçsinde görevim olan konuyu açıp gideyim :A

Sen en iyisi Çarşamba gününe alarm kur şimdiden. Öyle gelir aklına :A
Beni uyku basmaya başladı bile. 20 dakika geçsinde görevim olan konuyu açıp gideyim :A
Tamamdır görevini hallet sonra tatlı uykular moduna gir o halde, şu sözünü ettiğimiz olayı da yarın halledersin artık molada vb :A

• Güldürdün
Ufak ufak hedeflere ulaştıkça zirveye yaklaşır insan ama sorma bu hafta 5 puan fuzuli gitti ama ilk haftalardada 2 veya 3 puanıma @Tolstoyevski mani olmuştu. Umarım ilk 3'ten uzak olurum. Stres yapıyor yoksa :A
Aman canım gören de sanacak ki o bir iki puanla ödül filan kaçtı :A :S

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
O işler belli olmaz :A bu hafta aslında şuan 12 puan olabilirdim. Bildiğim yoldan şaştım :T:
Bundan sonra daha dikkatli olup en az 7 puan hedefim var :A
Ahanda şimdi yandık, 7 puan totemi sandıktan çıktı. :A
O 2 maç umarım sezon sonunda başıma dert açmaz çünkü en azından 2 puan alırdım toplam da olsa :S
(Dert açtı) O 2 puan yüzünden şampiyonluktan oldu. :A
Aşk olsun bana kıyabilir misin 😡 :A
Sana çektirmediği eziyet kalmadı.Sen hâlâ kıyabilir misin diyorsun,Akıllanmazsın sen :A
Bu arada Muslera'nın hakemi çocuk azarlar gibi azarlayıp sonra topa vurması dünyanın her yerinde ikinci sarı kart :A
Burada göstermek ister. :A
O iş bende rahat ol :A
Tamamdır görevini hallet sonra tatlı uykular moduna gir o halde, şu sözünü ettiğimiz olayı da yarın halledersin artık molada vb :A
Hangi olaymış? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir haftanın daha sonuna geldik. Zirve daima el değiştirmekte, @Maskeli Fedai ve hasanca zirveyi paylaşıyorlar. Bu hafta bol puanlar alındı ve haftanın galibi 16 puan ile @mesmeso oldu. Onu 15 puan ile @Gerekli24 ve @Maskeli Fedai takip ederken @Tolstoyevski 14, @Angelica 'da 13 puan ile başarılı bir sonuç elde etti. Haftanın en ilginç olayı ise herkese tahmin yapması için hatırlatmada bulunan @Tolstoyevski 'nin 2 tane maç tahminini kaçırması oldu. Haftalık zirve derecesini almayı kıl payı kaçırmış oldu böylelikle. İşte diğer sonuçlar:

IMG_20211003_205645.jpg

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca

Bir haftanın daha sonuna geldik. Zirve daima el değiştirmekte, @Maskeli Fedai ve hasanca zirveyi paylaşıyorlar. Bu hafta bol puanlar alındı ve haftanın galibi 16 puan ile @mesmeso oldu. Onu 15 puan ile @Gerekli24 ve @Maskeli Fedai takip ederken @Tolstoyevski 14, @Angelica 'da 13 puan ile başarılı bir sonuç elde etti. Haftanın en ilginç olayı ise herkese tahmin yapması için hatırlatmada bulunan @Tolstoyevski 'nin 2 tane maç tahminini kaçırması oldu. Haftalık zirve derecesini almayı kıl payı kaçırmış oldu böylelikle. İşte diğer sonuçlar:

Ekli dosyayı görüntüle 109893

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca

Vay be 13 puan aldım demek :D

• Harika
Reactions: Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 109893

Yaptık bir eşeklik, vur bakalım yüzümüze 😏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...