Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli Araya yerimizden olmuş şekilde gidiyoruz.
Ama....

ill be back arnold schwarzenegger GIF

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yok artık, GS nasıl çevirmiş maçı 😱 2 puan almışım
Maç gitti gitti geldi. 2-2 iken Galatasaray 88. Dakikada 10 kişi kaldı ve Rize penaltı kazandı ama penaltıyı kaçırdılar. 100. dakikada Galatasaray son pozisyonda kontra ataktan attı golü… öldük öldük dirildik ama, derbi maçları Rize maçları kadar stresli geçmiyor :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Rize yemese müthiş haftaydı. Rize GS maçları olaylı bu kadar GS galibiyet yazan niye oldu :A
------

Maç gitti gitti geldi. 2-2 iken Galatasaray 88. Dakikada 10 kişi kaldı ve Rize penaltı kazandı ama penaltıyı kaçırdılar. 100. dakikada Galatasaray son pozisyonda kontra ataktan attı golü… öldük öldük dirildik ama, derbi maçları Rize maçları kadar stresli geçmiyor :A
Düşman takımla öyle oluyor. Bizim Ankaragücü Bursa maçları da öyle :A Neyseki ligde yoklar :A

Rize yemese müthiş haftaydı. Rize GS maçları olaylı bu kadar GS galibiyet yazan niye oldu :A
------

Düşman takımla öyle oluyor. Bizim Ankaragücü Bursa maçları da öyle :A Neyseki ligde yoklar :A
Rize’nin de son sezonu olacak inşallah, bu sene o sene olsun bir zahmet :A

599B0497-C981-4C36-B82E-BBF1881E7EA2.jpeg

Son düzenleme:
8 haftada ortalama 8 puandan 64 yapmalıydık ama 61'de kalmışız. Hedefimizden 3 puan uzağız iyi.

10 puan fena değil :A Sezon arasına kadar ilk 10'a yetişmem lazım, sonrasına sonra bakarız :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Çok ballı bu takım 😡

Yenilse kimse puan almayacaktı. Öyle daha kârlı olurdum 😡
@pompy alacaktı ama, ben ona ters totem yaptım son dakikada çünkü biliyordum GS'ye karşı atak yapacaktı ama benim son dakika hamlem onda ters tepti :Z :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...