- Reaksiyon puanı
- 39,952
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Rengimi değiştireceğim bu kez değişiklik olsunYeni isimler etiket alsin istiyorum. Mevzu bu
Rengimi değiştireceğim bu kez değişiklik olsunYeni isimler etiket alsin istiyorum. Mevzu bu
Maç gitti gitti geldi. 2-2 iken Galatasaray 88. Dakikada 10 kişi kaldı ve Rize penaltı kazandı ama penaltıyı kaçırdılar. 100. dakikada Galatasaray son pozisyonda kontra ataktan attı golü… öldük öldük dirildik ama, derbi maçları Rize maçları kadar stresli geçmiyorYok artık, GS nasıl çevirmiş maçı 😱 2 puan almışım
Düşman takımla öyle oluyor. Bizim Ankaragücü Bursa maçları da öyle Neyseki ligde yoklarMaç gitti gitti geldi. 2-2 iken Galatasaray 88. Dakikada 10 kişi kaldı ve Rize penaltı kazandı ama penaltıyı kaçırdılar. 100. dakikada Galatasaray son pozisyonda kontra ataktan attı golü… öldük öldük dirildik ama, derbi maçları Rize maçları kadar stresli geçmiyor
Rize’nin de son sezonu olacak inşallah, bu sene o sene olsun bir zahmetRize yemese müthiş haftaydı. Rize GS maçları olaylı bu kadar GS galibiyet yazan niye oldu
------
Düşman takımla öyle oluyor. Bizim Ankaragücü Bursa maçları da öyle Neyseki ligde yoklar
Her maç böyle oynasa bence düşmez de o olmazRize’nin de son sezonu olacak inşallah, bu sene o sene olsun bir zahmet
Ekli dosyayı görüntüle 109886
Her maç GS’ye karşı oynadıkları hırsla oynasalar ilk 5’e girerlerHer maç böyle oynasa bence düşmez de o olmaz
One match? 🐴Her maç böyle oynasa bence düşmez de o olmaz
Hâlâ aktifsen ve bekleyeceksen bir 5 dk sonra olur.Her maç GS’ye karşı oynadıkları hırsla oynasalar ilk 5’e girerler
------
One match? 🐴
Tamamdır antrenman yapayım o esnada ben de, sen oyun içi davet atarsınHâlâ aktifsen ve bekleyeceksen bir 5 dk sonra olur.
Şunu çözeyim geliyorum, çözemezsem ukte kalır içimdeHâlâ aktifsen ve bekleyeceksen bir 5 dk sonra olur.
Çok ballı bu takım 😡Maç gitti gitti geldi. 2-2 iken Galatasaray 88. Dakikada 10 kişi kaldı ve Rize penaltı kazandı ama penaltıyı kaçırdılar. 100. dakikada Galatasaray son pozisyonda kontra ataktan attı golü… öldük öldük dirildik ama, derbi maçları Rize maçları kadar stresli geçmiyor
Bu sezon 2 kez 2-0 öndeyken maç verdik, ne balı 😱Çok ballı bu takım 😡
Uzatmada atmışsınız :/Bu sezon 2 kez 2-0 öndeyken maç verdik, ne balı 😱
Uzatmanın da uzatması hem de, 100. dakika ama oyun çok durdu mecburen uzatacaktı haksız bir uzatma değil yaniUzatmada atmışsınız :/
Yenilse kimse puan almayacaktı. Öyle daha kârlı olurdum 😡Uzatmanın da uzatması hem de, 100. dakika ama oyun çok durdu mecburen uzatacaktı haksız bir uzatma değil yani
GS sayesinde 2 puan kazandın işte 😡
@pompy alacaktı ama, ben ona ters totem yaptım son dakikada çünkü biliyordum GS'ye karşı atak yapacaktı ama benim son dakika hamlem onda ters teptiYenilse kimse puan almayacaktı. Öyle daha kârlı olurdum 😡
Hafta içi kapanış yazısı yazarım.@pompy alacaktı ama, ben ona ters totem yaptım son dakikada çünkü biliyordum GS'ye karşı atak yapacaktı ama benim son dakika hamlem onda ters tepti