bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
İlk 2 maçı kurban verdik bu hafta sağlık olsun demek ki işe yarıyormuşUmarım Fener'i 2-1 yapıp sonra 3-1 yaptığıma pişman olmam
Off ya 2-1'den şaşmamam gerekirdi :/ 5 puan kayıp verdim bu hafta. İlk 5 olurdum :Sİlk 2 maçı kurban verdik bu hafta sağlık olsun demek ki işe yarıyormuş
Bu seferki pek kârlı olmadı gibiYine buluşmuşuz @Gerekli24 9'da 7 oldu.
Zirve takibini sürdürüyoruz uzaktan uzaktan sessizceOff ya 2-1'den şaşmamam gerekirdi :/ 5 puan kayıp verdim bu hafta. İlk 5 olurdum :S
Ben kalede Harun olur diye düşündüm @Dosi o yüzden 12-0 olur dedim @Dosi @TolstoyevskiOff ya 2-1'den şaşmamam gerekirdi :/ 5 puan kayıp verdim bu hafta. İlk 5 olurdum :S
Zirve takibini sürdürüyoruz uzaktan uzaktan sessizce
Yeter gözün doysunRize çok erken attın golü 1-1 bitmez
O değil de Rize kazanır diyen tek kişi @pompy, o da 16-0 demiş. Berabere biter diyen de tek kişi sensin.Rize çok erken attın golü 1-1 bitmez
O yüzden GS kazanmamalı kaybederse en azından hafta liderliği korunurO değil de Rize kazanır diyen tek kişi @pompy, o da 16-0 demiş. Berabere biter diyen de tek kişi sensin.
Haftaya 5 puan zor alacağım o yüzden bu hafta olabildiğince kârlı geçsinYeter gözün doysun
O işler belli olmaz bu hafta aslında şuan 12 puan olabilirdim. Bildiğim yoldan şaştımO yüzden GS kazanmamalı kaybederse en azından hafta liderliği korunur
Haftaya 5 puan zor alacağım o yüzden bu hafta olabildiğince kârlı geçsin
Ben ilk defa yaptım böyle bir daha zor olurO işler belli olmaz bu hafta aslında şuan 12 puan olabilirdim. Bildiğim yoldan şaştım
Bundan sonra daha dikkatli olup en az 7 puan hedefim var
İnşallahBen ilk defa yaptım böyle bir daha zor olur
O 2 maç umarım sezon sonunda başıma dert açmaz çünkü en azından 2 puan alırdım toplam da olsa :Sİnşallah
umarim olurO 2 maç umarım sezon sonunda başıma dert açmaz çünkü en azından 2 puan alırdım toplam da olsa :S
Aşk olsun bana kıyabilir misin 😡umarim olur
Yeni isimler etiket alsin istiyorum. Mevzu buAşk olsun bana kıyabilir misin 😡