Çıkcam zaten zirveye@slhttnmtl çık aradan parazit yapma
Çıkcam zaten zirveye@slhttnmtl çık aradan parazit yapma
Görevim olan konu derken bu sanmıştım Uykun kaçtı mı pekiSen en iyisi Çarşamba gününe alarm kur şimdiden. Öyle gelir aklına
Beni uyku basmaya başladı bile. 20 dakika geçsinde görevim olan konuyu açıp gideyim
Yok baya var uyku evdede yeğenin uyumasını bekliyorum. 12 olmadan uyurumGörevim olan konu derken bu sanmıştım Uykun kaçtı mı peki
Mobil ekrandan uzaklaşmak en iyisi 🥱🥱Yok baya var uyku evdede yeğenin uyumasını bekliyorum. 12 olmadan uyurum
Hep GS sevdası maçı vardı izleyemedi. Eve geldiğinde kapıda ben skoru sırayla dedim sevindi sonra Mohamed Mustafa geri döndü deyip dans etti. Maçı, yorumları izleyip bu saate kaldıMobil ekrandan uzaklaşmak en iyisi 🥱🥱
12 puanlık farkı kapatabileceğini mi sanıyorsun?Çıkcam zaten zirveye
Geçen hafta full unutmasan şimdi çok daha yukarılarda olacaktın
Puan tablosu
2 puan ile şampiyonluk gitsin. Yine hatırlatırız
Your nephew = me Tuttuğu takımdan sevdiği topçulara kadar, helal olsun.Hep GS sevdası maçı vardı izleyemedi. Eve geldiğinde kapıda ben skoru sırayla dedim sevindi sonra Mohamed Mustafa geri döndü deyip dans etti. Maçı, yorumları izleyip bu saate kaldı
Haydi ben kaçar 🙋🏻♀️
Yeğenini @slhttnmtl e postala Ayağımın altından çıksın.Nasıl unutmuşum ah ah aman sıpa yeğenim kafa bırakmadı ki bizde
Yeğenini @slhttnmtl e postala Ayağımın altından çıksın.
Yeğenin suçu olmayacak ki @slhttnmtl i oyalasın yeter.Kıyamam yeğenime ben
Çocuk yola getirmede üstüme yoktur.Yeğenini @slhttnmtl e postala Ayağımın altından çıksın.
@Angelica gördün mü ? Dünden razı Yaramazlıklar yapanları postalaÇocuk yola getirmede üstüme yoktur.
Yalnız yan etki olarak titreme ve dil tutulması var bir süre@Angelica gördün mü ? Dünden razı Yaramazlıklar yapanları postala
Sakinleştir dedik, korkutup travma yaşat demedikYalnız yan etki olarak titreme ve dil tutulması var bir süre
Bizde güzellik bir yere kadar, ha güzel çocuk gelirse kalplerle uğurluyoruz. Gelmezse Kırmızı Oda, Camdaki KızSakinleştir dedik, korkutup travma yaşat demedik
@Angelica gördün mü ? Dünden razı Yaramazlıklar yapanları postala
Yalnız yan etki olarak titreme ve dil tutulması var bir süre
Forumunun frankestein ı mısın?Bizde güzellik bir yere kadar, ha güzel çocuk gelirse kalplerle uğurluyoruz. Gelmezse Kırmızı Oda, Camdaki Kız
Ama 0 şiddetGördüm dediğine bakarmısın abuu
Yok canım iki bağırınca susar herhaldeForumunun frankestein ı mısın?
He he bekle susarAma 0 şiddet
Yok canım iki bağırınca susar herhalde