Çıkcam zaten zirveye@slhttnmtl çık aradan parazit yapma![]()
Çıkcam zaten zirveye@slhttnmtl çık aradan parazit yapma![]()
Görevim olan konu derken bu sanmıştımSen en iyisi Çarşamba gününe alarm kur şimdiden. Öyle gelir aklına
Beni uyku basmaya başladı bile. 20 dakika geçsinde görevim olan konuyu açıp gideyim![]()
Yok baya var uykuGörevim olan konu derken bu sanmıştımUykun kaçtı mı peki
![]()
Mobil ekrandan uzaklaşmak en iyisiYok baya var uykuevdede yeğenin uyumasını bekliyorum. 12 olmadan uyurum
![]()
Hep GS sevdasıMobil ekrandan uzaklaşmak en iyisi🥱🥱
12 puanlık farkı kapatabileceğini mi sanıyorsun?Çıkcam zaten zirveye![]()
Geçen hafta full unutmasan şimdi çok daha yukarılarda olacaktın
Puan tablosu
2 puan ile şampiyonluk gitsin. Yine hatırlatırız![]()
Your nephew = meHep GS sevdasımaçı vardı izleyemedi. Eve geldiğinde kapıda ben skoru sırayla dedim sevindi sonra Mohamed Mustafa geri döndü deyip dans etti. Maçı, yorumları izleyip bu saate kaldı
Haydi ben kaçar 🙋🏻♀️
Yeğenini @slhttnmtl e postalaNasıl unutmuşum ah ah aman sıpa yeğenim kafa bırakmadı ki bizde![]()
Çocuk yola getirmede üstüme yoktur.Yeğenini @slhttnmtl e postalaAyağımın altından çıksın.
@Angelica gördün mü ? Dünden razıÇocuk yola getirmede üstüme yoktur.![]()
Yalnız yan etki olarak titreme ve dil tutulması var bir süre@Angelica gördün mü ? Dünden razıYaramazlıklar yapanları postala
Sakinleştir dedik, korkutup travma yaşat demedikYalnız yan etki olarak titreme ve dil tutulması var bir süre![]()
Bizde güzellik bir yere kadar, ha güzel çocuk gelirse kalplerle uğurluyoruz. Gelmezse Kırmızı Oda, Camdaki KızSakinleştir dedik, korkutup travma yaşat demedik![]()
@Angelica gördün mü ? Dünden razıYaramazlıklar yapanları postala
Yalnız yan etki olarak titreme ve dil tutulması var bir süre![]()
Forumunun frankestein ı mısın?Bizde güzellik bir yere kadar, ha güzel çocuk gelirse kalplerle uğurluyoruz. Gelmezse Kırmızı Oda, Camdaki Kız![]()
Ama 0 şiddetGördüm dediğine bakarmısın abuu![]()
Yok canım iki bağırınca susar herhaldeForumunun frankestein ı mısın?![]()
He he bekle susarAma 0 şiddet
Yok canım iki bağırınca susar herhalde![]()