Haberim yok@Gerekli24 davet etmiştir
Haberim yok@Gerekli24 davet etmiştir
Dosi hanım desteklemiyor demek..Rüyanda gör
Sen beni destekleDosi hanım desteklemiyor demek..
Şampiyonluk yarışında olmasaydım desteklerdim ama şimdi sori maalesefSen beni destekle
Ozaman benden de bekleme. Bak çok yok aramızda hiç belli olmaz bu işler ama bir süre sonda tepetaklak olup gerilerim gibiŞampiyonluk yarışında olmasaydım desteklerdim ama şimdi sori maalesef
Puan cetvelindeki diğer unutkan isimlere de bu mesajı kopyalayıp yapıştırabilirsin.Yeni haftnın tahminini yapan çok az isim var. @Angelica sen şimdiden yap. Unutursun zamanı gelince bir boşluk oluştu lig maçları olmayınca
Zamanı gelince hatırlatırız. Şimdilik kadın dayanışmasıPuan cetvelindeki diğer unutkan isimlere de bu mesajı kopyalayıp yapıştırabilirsin.
@Angelica hatırlatmaz kiZamanı gelince hatırlatırız. Şimdilik kadın dayanışması
Bir kaç hafta önden yap ne olur ne olmaz diye zamanı gelince değişiklik yaparsın olmadı. Unutup 0 puan almaktan iyidirHeh iyi dedin cnm ben hemen yapayım
Ben sana hatırlatacaktım ya kusura bakma valla unuttum ya
Bir kaç hafta önden yap ne olur ne olmaz diye zamanı gelince değişiklik yaparsın olmadı. Unutup 0 puan almaktan iyidir
Benim huyum değil unutsam bile bu kadar erken tahmin yapmıyorumYeni haftnın tahminini yapan çok az isim var. @Angelica sen şimdiden yap. Unutursun zamanı gelince bir boşluk oluştu lig maçları olmayınca
Umarım unutursunBenim huyum değil unutsam bile bu kadar erken tahmin yapmıyorum
Hatırlatıcı var galiba üstte çıkıyor bildirim olarak o yüzden biraz zorUmarım unutursun
Uygulama yok bende eğer onda gösteriyorsa. Klâsik tarayıcıHatırlatıcı var galiba üstte çıkıyor bildirim olarak o yüzden biraz zor
Telefona uygulama indirdim oradan yapıyorum bir gün kala tahmin yapmıyorsam üstte bildirimde çıkıyor. Tahmin yapmadığın süre boyunca da gitmiyorUygulama yok bende eğer onda gösteriyorsa. Klâsik tarayıcı
Yok ben, sen erkenden yapamıyorum dedin diye öyle dedim. Yoksa bizde hatırlatacağız
KötüymüşTelefona uygulama indirdim oradan yapıyorum bir gün kala tahmin yapmıyorsam üstte bildirimde çıkıyor. Tahmin yapmadığın süre boyunca da gitmiyor
Yok benim şu anda hedefim yarışa dahil olmak sadece kendime şu an güvenmiyorum. Yavaş yavaş ilerleyebilirsek sonrasına bakarızKötüymüş
Gerçi şuan senle problemim yok. Zirveden inmezsen @Maskeli Fedai gibi ve ikide bir laf atarsan bizlere işte ozaman hedef tahtam olursun
Laf atmaya devam edeceğimKötüymüş
Gerçi şuan senle problemim yok. Zirveden inmezsen @Maskeli Fedai gibi ve ikide bir laf atarsan bizlere işte ozaman hedef tahtam olursun