Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok benim şu anda hedefim yarışa dahil olmak sadece kendime şu an güvenmiyorum. Yavaş yavaş ilerleyebilirsek sonrasına bakarız :A
Bu ben :A
İlk 10 olma hedefindeyim şuan. İlk 5 olursak ozaman etiket için çabalarım ama modum çok yok bu sene. Geçen sene 1 puanla kaçırdık derece. Yine iyi gidip hüsran yaşamak istemem :A
------

Laf atmaya devam edeceğim :A :Z
O havanı söndüreceğiz. İğne ile 🎈 yok olman yakındır :A

İlk 10 olma hedefindeyim şuan. İlk 5 olursak ozaman etiket için çabalarım ama modum çok yok bu sene. Geçen sene 1 puanla kaçırdık derece. Yine iyi gidip hüsran yaşamak istemem :A
Kendine güvensem hedefim yüksek olacak aslında benim de şu an sadece iyi yerde bitirmek. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
------

O havanı söndüreceğiz. İğne ile 🎈 yok olman yakındır :A
Etiketime bir etiket daha ekleyeceğim :A Çatla :A :Z

• Güldürdün
Bir taktik uyguladım. En başta yapsaydım şuan ilk 3 olurdum. Hatta geçen hafta dikkat etmeyi unuttum ve +4 puandan oldum :A
------

Yok bu silinir ozaman kadar. Bu arada 3 ayı geçmej üzere @bazinga çıkarsın artık. Son vedanı et :A
Etiketim güzel güzel duruyor ne istiyorsun :T:

• Güldürdün
Hasret sona eriyor.
Yarın maç var, tahminleri unutmayın: (@Maskeli Fedai seve seve unutabilir :A )

160E8370-0002-4A25-85F1-DB49E8447879.jpeg

1DE25B4D-0930-4784-AA61-D1BEC351DF34.jpeg

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca

Bu kez unutmadan aradan çıkarayım ben de, geçen hafta hafta birinciliğini talihsiz bir şekilde kaçırdık :S :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961