Gönder benim 3 paundumu çabuk.3 puan mı almışım 😱
Çok iyi oldu be en son 1-0 yenikti Göztepe. Yine 0 puan demiştim
------
Teşekkürler kapmışım
Gönder benim 3 paundumu çabuk.3 puan mı almışım 😱
------
Teşekkürler kapmışım
Bana ver demedin, at dedin, ben de camdan attımGönder benim 3 paundumu çabuk.
Bu hafta çok kötü gidiyorum3 puan mı almışım 😱
------
Teşekkürler kapmışım
En son @bazinga'nın dizi puanı muhabbetinde bu kadar çok saçmalıyorduk, şimdi paund üzerinden saçmalıyoruz.Bana ver demedin, at dedin, ben de camdan attım
Mecnun,saçmalamadan duramaz.En son @bazinga'nın dizi puanı muhabbetinde bu kadar çok saçmalıyorduk, şimdi paund üzerinden saçmalıyoruz.
Beşiktaş 3-3 biter diye düşündüm 3-2 bitti @DosiBu hafta herkes kötü.
Beni haşladın ama bak son durumlara Neyse son maç bitene dek 🤐 modunda olayımAltay'ın bir golü sayılmadı mı? bir ara 1-1 diye görmüştüm @Tolstoyevski
------
Ne kadar güzel bir tablo @Araf
0 puandan birden haftanın zirve konumuna geçici olarakta gelmek güzel. Bir önceki hafta da kötü başlayıp iyi gittim. 7 baraj puanım ulaştık neyseki. Yalnız son haftalar iyi atak yaptım. 20 dışı içindeyken ilk 5e kapak attık gibi
Altay'ın golü sayılsa böyle olacaktı, neyseki olmadı
Bunlar ara öncesi yazdığım skorlar. Hiç değişim yapmayayım. Yalnız FB maçı ayrı hissediyorum şuan ama ilkine dokunmayayım. Zaten 7 puan almışken kafam rahat birazBeni haşladın ama bak son durumlara Neyse son maç bitene dek 🤐 modunda olayım
Bu hafta fırsatı iyi değerlendirdin @pompy de fena değil bu haftaBunlar ara öncesi yazdığım skorlar. Hiç değişim yapmayayım. Yalnız FB maçı ayrı hissediyorum şuan ama ilkine dokunmayayım. Zaten 7 puan almışken kafam rahat biraz
Var kabusu başladıAltay'ın bir golü sayılmadı mı? bir ara 1-1 diye görmüştüm @Tolstoyevski
------
Ne kadar güzel bir tablo @Araf
0 puandan birden haftanın zirve konumuna geçici olarakta gelmek güzel. Bir önceki hafta da kötü başlayıp iyi gittim. 7 baraj puanım ulaştık neyseki. Yalnız son haftalar iyi atak yaptım. 20 dışı içindeyken ilk 5e kapak attık gibi
Altay'ın golü sayılsa böyle olacaktı, neyseki olmadı
Zaten 0 puandayımBu hafta fırsatı iyi değerlendirdin @pompy de fena değil bu hafta
Yok oldum..Bu ben
İlk 10 olma hedefindeyim şuan. İlk 5 olursak ozaman etiket için çabalarım ama modum çok yok bu sene. Geçen sene 1 puanla kaçırdık derece. Yine iyi gidip hüsran yaşamak istemem
------
O havanı söndüreceğiz. İğne ile 🎈 yok olman yakındır
Bu bile tatmin ettiHavanı söndürmek istiyorum sadece. Çok fazla havalandın @Gerekli24
@Gerekli24Yok oldum..
Ben de yok oldumAramızda şuan sadece 5 puan var. Sıralama olarak sen 2 ben 4. Bana o havalı lafı ederken ilk 10 içine girmekle meşguldüm. Önce @MEnes , sonrada @MasacRE 'yi geçmişim. Sıra seni geçmeye geldi ama yavaş Yavaş ilerleyeceğim. Seni geçmeye çalışırım (1 hafta içinde hızlıca geçip farkı açtı)
Parantes reis ilk kez aşırı haklı çıksın isterim
Bu bile tatmin etti
👇
@Gerekli24
Keşke sen 4 o 0 puan olsa neyse o günlerde olacaktır elbetBen de yok oldum
Kalan maçlardan bari iki üç bir şeyler gelseKeşke sen 4 o 0 puan olsa neyse o günlerde olacaktır elbet
Sen tutun ilk 20'de sonra ilk 10'a kapak at herşey bir haftada 15 puan almaya bakar
Bir şampiyonluk daha alsam çok mu.. Ne istiyorsun bendenBu bile tatmin etti
👇
@Gerekli24
Aramızda şuan sadece 5 puan var. Sıralama olarak sen 2 ben 4. Bana o havalı lafı ederken ilk 10 içine girmekle meşguldüm. Önce @MEnes , sonrada @MasacRE 'yi geçmişim. Sıra seni geçmeye geldi ama yavaş Yavaş ilerleyeceğim. Seni geçmeye çalışırım (1 hafta içinde hızlıca geçip farkı açtı)
Parantes reis ilk kez aşırı haklı çıksın isterim
Derbi maçı kritik GS'den almamana şaşırdım. Büyük takımlarda hepsine kazanır desen illla biri tutuyor ve 0 puan riskin azalıyor kurduğum sistemi en başta uygulasam bi 10 puan daha sahibi olabilirdimBu akşamki maçlardan bari iki üç bir şeyler gelse
Yoo çok değil ama kusura bakma çok havalandın, yok ben zirveyim siz nerdesiniz gibi büyük laf atınca radarıma girdinBir şampiyonluk daha alsam çok mu.. Ne istiyorsun benden