Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altay'ın bir golü sayılmadı mı? (b) bir ara 1-1 diye görmüştüm :A @Tolstoyevski
------

Ne kadar güzel bir tablo @Araf :A
0 puandan birden haftanın zirve konumuna geçici olarakta gelmek güzel. Bir önceki hafta da kötü başlayıp iyi gittim. 7 baraj puanım ulaştık neyseki. Yalnız son haftalar iyi atak yaptım. 20 dışı içindeyken ilk 5e kapak attık gibi :A
IMG_20211017_165911.jpg
Altay'ın golü sayılsa böyle olacaktı, neyseki olmadı :A
IMG_20211017_163641.jpg

Son düzenleme:
------

0 puandan birden haftanın zirve konumuna geçici olarakta gelmek güzel. Bir önceki hafta da kötü başlayıp iyi gittim. 7 baraj puanım ulaştık neyseki. Yalnız son haftalar iyi atak yaptım. 20 dışı içindeyken ilk 5e kapak attık gibi :A
Beni haşladın ama bak son durumlara :A Neyse son maç bitene dek 🤐 modunda olayım :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bunlar ara öncesi yazdığım skorlar. Hiç değişim yapmayayım. Yalnız FB maçı ayrı hissediyorum şuan ama ilkine dokunmayayım. Zaten 7 puan almışken kafam rahat biraz :A
Bu hafta fırsatı iyi değerlendirdin :A @pompy de fena değil bu hafta :A

------

Var kabusu başladı
------

Bu hafta fırsatı iyi değerlendirdin :A @pompy de fena değil bu hafta :A
Zaten 0 puandayım

Bu ben :A
İlk 10 olma hedefindeyim şuan. İlk 5 olursak ozaman etiket için çabalarım ama modum çok yok bu sene. Geçen sene 1 puanla kaçırdık derece. Yine iyi gidip hüsran yaşamak istemem :A
------

O havanı söndüreceğiz. İğne ile 🎈 yok olman yakındır :A
Yok oldum..

• Güldürdün
Havanı söndürmek istiyorum sadece. Çok fazla havalandın :A @Gerekli24
Bu bile tatmin etti :A
👇
@Gerekli24
Aramızda şuan sadece 5 puan var. Sıralama olarak sen 2 ben 4. Bana o havalı lafı ederken ilk 10 içine girmekle meşguldüm. Önce @MEnes , sonrada @MasacRE 'yi geçmişim. Sıra seni geçmeye geldi ama yavaş Yavaş ilerleyeceğim. Seni geçmeye çalışırım (1 hafta içinde hızlıca geçip farkı açtı)
Parantes reis ilk kez aşırı haklı çıksın isterim :A

Aramızda şuan sadece 5 puan var. Sıralama olarak sen 2 ben 4. Bana o havalı lafı ederken ilk 10 içine girmekle meşguldüm. Önce @MEnes , sonrada @MasacRE 'yi geçmişim. Sıra seni geçmeye geldi ama yavaş Yavaş ilerleyeceğim. Seni geçmeye çalışırım (1 hafta içinde hızlıca geçip farkı açtı)

👇

@Gerekli24
Ben de yok oldum :A

• Güldürdün
👇

@Gerekli24
Bir şampiyonluk daha alsam çok mu.. Ne istiyorsun benden :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Bu akşamki maçlardan bari iki üç bir şeyler gelse :A
Derbi maçı kritik :A GS'den almamana şaşırdım. Büyük takımlarda hepsine kazanır desen illla biri tutuyor ve 0 puan riskin azalıyor :A kurduğum sistemi en başta uygulasam bi 10 puan daha sahibi olabilirdim :A
------

Bir şampiyonluk daha alsam çok mu.. Ne istiyorsun benden :A
Yoo çok değil ama kusura bakma çok havalandın, yok ben zirveyim siz nerdesiniz gibi büyük laf atınca radarıma girdin :A
Ayrıca sana bu hafta baya da gıcık kaptım. Artık o birinciliği almaman için tüm enerjimi evrene yollayacağım :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...