Ahtapot Paul gibi adam, biz de olabilsek keşke Ahtapot Paul gibi.5-0 ve 2-2'yi tahmin etmek büyük iş. Saygı duydum bir kez daha.
Ahtapot Paul gibi adam, biz de olabilsek keşke Ahtapot Paul gibi.5-0 ve 2-2'yi tahmin etmek büyük iş. Saygı duydum bir kez daha.
Niye, gir sayfaya bakKandırma beni, göremiyorum sonuçları.
Bir üç puanım daha olacaktı 6 dakika durmasa o maç Antalya maçı @The_Erinch @DosiKasımpaşaya güvenim tamdı 🤦♂️
Bu tahminleri ben mi yapmışım... 🥺🥺
Tahminleri kayıtlı yerden mi yaptınBu tahminleri ben mi yapmışım... 🥺🥺
Telefondan giriyorum, sitenin şifresi falan kayıtlı değil.
Bilgisayardan yapıyorum tahminleri. Galatasaray maçına 1-2 oynadım diye kalmış aklımda.Tahminleri kayıtlı yerden mi yaptın
Birileri yerine yapmış
Tam isabet olmuş ozaman yanlışlıklaBilgisayardan yapıyorum tahminleri. Galatasaray maçına 1-2 oynadım diye kalmış aklımda.
Yanlışlıkla mı? 😡😡 Üstün taktik bilgimi kullanarak aldım bu puanları. 🥰Tam isabet olmuş ozaman yanlışlıkla
Tebrikler ve devamını dilerizYanlışlıkla mı? 😡😡 Üstün taktik bilgimi kullanarak aldım bu puanları. 🥰
Berabere biter dediklerim berabere bitmemiş, bitmez dediklerim berabere bitmiş. Sonuç olarak 4 puan almışım şimdilik. Tabii daha 2 maç var.5-0 efsane.
@emreemreu bu hafta bol beraberlik beklediğini yazmıştı. Onun durumuna bakayım bi
Bu da bana yeter @DosiFener 3-0 yapsada pompy haftanın kazananı olsa :/
@pompy tahtından edecek seni, bekle.Güzel bir hafta geçirmişim.
Canısağolsun.@pompy tahtından edecek seni, bekle.
@The_Erinch'in de gözü yükseklerde değildi ama zirvede şu anda, arkadan @eskici de gelmiş. @MasacRE Fenerbahçe'nin berabere kalacağını düşünerek düşmüş.Benim yükseklerde gözüm yok @Araf