Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim yükseklerde gözüm yok @Araf
En iyisini yapıyorsun pompy. Ben geçen sene hep zirvede olunca stres oldum ve istemedim zirvede olmayı.Sonra geriledim. İlla kazanayım diye kendini şartlamadığında daha keyifli oluyor. Sonuncu olmayalım yeter :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Aman iyi tutun, her an seni aşağı atabilirler :A
Sen geçen sene çok iyi gittin gittin sonra bir baktım kayboldun.

Çok tutunma derdim yok..eğleniyorum ben. Banada süpriz oldu kendimi tepede görünce halbuki aşağıdan başlardım hep kendimi bulmak için :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
3. Haftayıda geride bıraktık.
@The_Erinch hem haftalık zirveyi hem de genel tabloda zirveyi ele geçirdi ve yakın rakibine 5 puan fark attı. @pompy haftanın en iyi tahmin yapan yarışmacısı olurken @DarkLegenD ile birlikte 13 sıra yükselerek en iyi çıkış yapanları oldu.
Not: şimdiden 4. hafta tahminlerinizi yapmayı unutmayın.
IMG_20210830_005122.jpg

@Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca

3. Haftayıda geride bıraktık.
@The_Erinch hem haftalık zirveyi hem de genel tabloda zirveyi ele geçirdi ve yakın rakibine 5 puan fark attı. @pompy haftanın en iyi tahmin yapan yarışmacısı olurken @DarkLegenD ile birlikte 13 sıra yükselerek en iyi çıkış yapanları oldu.
Not: şimdiden 4. hafta tahminlerinizi yapmayı unutmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 108346

@Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
Yavaş yavaş ilerleyeceğiz bu sezon, anlaşılan sinsi sinsi... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...