DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,349
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Tebrikler. YakışırHaftanın 3.sü olmuşum.
PP ne kadar güzelll senin canımmmmHaftanın 3.sü olmuşum.
Scarlett farkı.PP ne kadar güzelll senin canımmmm
En iyisini yapıyorsun pompy. Ben geçen sene hep zirvede olunca stres oldum ve istemedim zirvede olmayı.Sonra geriledim. İlla kazanayım diye kendini şartlamadığında daha keyifli oluyor. Sonuncu olmayalım yeterBenim yükseklerde gözüm yok @Araf
Bende kendimi hiç görmemiştim@The_Erinch 'i daha önce hiç zirve hattında görmemiştim
Her hafta değişiyor bu zirve
Aman iyi tutun, her an seni aşağı atabilirlerBende kendimi hiç görmemiştim
Sen geçen sene çok iyi gittin gittin sonra bir baktım kayboldun.Aman iyi tutun, her an seni aşağı atabilirler
13 maç mı ne 0 puan almıştım ordan kaybettikSen geçen sene çok iyi gittin gittin sonra bir baktım kayboldun.
Çok tutunma derdim yok..eğleniyorum ben. Banada süpriz oldu kendimi tepede görünce halbuki aşağıdan başlardım hep kendimi bulmak için
Yavaş yavaş ilerleyeceğiz bu sezon, anlaşılan sinsi sinsi...3. Haftayıda geride bıraktık.
@The_Erinch hem haftalık zirveyi hem de genel tabloda zirveyi ele geçirdi ve yakın rakibine 5 puan fark attı. @pompy haftanın en iyi tahmin yapan yarışmacısı olurken @DarkLegenD ile birlikte 13 sıra yükselerek en iyi çıkış yapanları oldu.
Not: şimdiden 4. hafta tahminlerinizi yapmayı unutmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 108346
@Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
Hiç yapmadığın şeylerYavaş yavaş ilerleyeceğiz bu sezon, anlaşılan sinsi sinsi...
Ne kadar da iyi tanıyorsun beni demi
Neden lafımı çaldınNe kadar da iyi tanıyorsun beni demi
Bu sezon hedefim önce ilk 20, sonra ilk 10'a girmek
Niye böyle şeyler yapıyorsun
O mesajıma yapıştı haftanın kapanış mesajı. Yakışmadı 2 dakika geç yazsam olmazdıNiye böyle şeyler yapıyorsun
@DarkLegenD beni bile geçmiş puan tablosunda yok artık 😡😡@DarkLegenD sana yer verdim kapanış mesajında 😡
Seni bile? @DarkLegenD zaten üst düzey tahmin yapıyor. Sadece bazen kafa yormuyor@DarkLegenD beni bile geçmiş puan tablosunda yok artık 😡😡