Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni bile? (b) @DarkLegenD zaten üst düzey tahmin yapıyor. Sadece bazen kafa yormuyor
Gün gelecek tekrar ayağa kalkacağız elbet.. Bu günlerin intikamı yakındır...

@hasanca yine zirve hattında 😱 :A Bu sezonun en büyük hayal kırıklarından biri @12.Adam oldu bizle birlikte, oldukça kötü başladık sezona :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Gün gelecek tekrar ayağa kalkacağız elbet.. Bu günlerin intikamı yakındır...

@hasanca yine zirve hattında 😱 :A Bu sezonun en büyük hayal kırıklarından biri @12.Adam oldu bizle birlikte, oldukça kötü başladık sezona :A
Herşey 1 haftada 18 puan yapmaya bakar :A

@The_Erinch ve @MasacRE'den fırsat bulabilirsek artık. Bir ara @MasacRE öne geçti, beraberliğe gidince iki maç birden, ikisi de aynı puanda kaldı. :A
Galatasaray'a beraberlik düşünmüştüm aslında ama hala bu takıma güvenme gafletinde bulunuyorum maalesef :A
------

@The_Erinch'in de gözü yükseklerde değildi ama zirvede şu anda, arkadan @eskici de gelmiş. @MasacRE Fenerbahçe'nin berabere kalacağını düşünerek düşmüş. :A
Altay iyi başlamıştı lige. Bir de şehrimin takımı. Dedim bir beraberlik koparırlar ama o da olmadı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
3. Haftayıda geride bıraktık.
@The_Erinch hem haftalık zirveyi hem de genel tabloda zirveyi ele geçirdi ve yakın rakibine 5 puan fark attı. @pompy haftanın en iyi tahmin yapan yarışmacısı olurken @DarkLegenD ile birlikte 13 sıra yükselerek en iyi çıkış yapanları oldu.
Not: şimdiden 4. hafta tahminlerinizi yapmayı unutmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 108346

@Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
Haftaya 10+ puan alsam iyi olacak :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...