Bu işlerden hiç anlamıyorumSüper lig maçları Cumartesi 17 de başlıyor
Galatasaray’ın fikstürü ne komik Trabzon ardından lazio
Bu işlerden hiç anlamıyorumSüper lig maçları Cumartesi 17 de başlıyor
Galatasaray’ın fikstürü ne komik Trabzon ardından lazio
Süper lig UEFA Avrupa ligi maçlarıBu işlerden hiç anlamıyorum
Yine anlayamadım zamanı gelsin öğrenirizSüper lig UEFA Avrupa ligi maçları
Uefa Şampiyonlar ligi Beşiktaş-Borussia Dortmund
Süper lig Beşiktaş Malatya
Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Avrupa’da oynayacağı takımların rengi Türkiye’de oynadığı takımlarla aynı renkYine anlayamadım zamanı gelsin öğreniriz
Yok yok ben hiçbir şey bilmediğim için anlamıyorumBeşiktaş ve Fenerbahçe’nin Avrupa’da oynayacağı takımların rengi Türkiye’de oynadığı takımlarla aynı renk
Lazio ve Galatasaray-Trabzon alakasını çözemedisen @HeisenBerg yardım etsin
İrlanda ligine bak bir müthişlerYok yok ben hiçbir şey bilmediğim için anlamıyorum
Yemekleri yarıyor zaarİrlanda ligine bak bir müthişler
Shamrock Rovers muhteşem bir takımYemekleri yarıyor zaar
Shamrock tvde maçları YouTubedan seyrederim bizim saate göre geç onlarda saat 20 iken başlıyorİzleyecek misin
E yine bize göre de aşırı geç değilShamrock tvde maçları YouTubedan seyrederim bizim saate göre geç onlarda saat 20 iken başlıyor
olur katılırımŞampiyonlar Ligi fikstürlerinin çekilmesiyle birlikte Kicktipp'de eğlence amaçlı isteyenler adına ek lig olan Fav10 Şampiyonlar Ligi Kicktipp tahmin ligi açıldı. Bu mini yan etkinliğin kazananına hiçbir etiket ödülü verilmeyecek 20'nin üstüne katılım olmadığı sürece, sadece Şampiyonlar Ligi tahminleri yapmak isteyenler adına isteyenler aşağıdaki linkten katılabilirler katılabilir
fav10sampiyonlarligi Predictor game - Register | kicktipp
Register from prediction community fav10sampiyonlarligi on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Ekli dosyayı görüntüle 108730
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD@eskici hasanca
Şimdilik liste göreyim diye katıldım. Duruma bakarımŞampiyonlar Ligi fikstürlerinin çekilmesiyle birlikte Kicktipp'de eğlence amaçlı isteyenler adına ek lig olan Fav10 Şampiyonlar Ligi Kicktipp tahmin ligi açıldı. Bu mini yan etkinliğin kazananına hiçbir etiket ödülü verilmeyecek 20'nin üstüne katılım olmadığı sürece, sadece Şampiyonlar Ligi tahminleri yapmak isteyenler adına isteyenler aşağıdaki linkten katılabilirler katılabilir
fav10sampiyonlarligi Predictor game - Register | kicktipp
Register from prediction community fav10sampiyonlarligi on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Ekli dosyayı görüntüle 108730
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD@eskici hasanca
İlk defa bu kadar uzun geldi araYarın yeniden maçlar kaldığı yerden devam edecek. Tahminleri unutmayın şimdiden:
@Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
Daha böyle aralar olacaktır unutmuşum takımların performanslarını. Attık ilk akla geleniİlk defa bu kadar uzun geldi ara
Milli aralar böyle ama bu bana daha uzun geldi milli takımdan kaynaklı büyük olasılıklaDaha böyle aralar olacaktır unutmuşum takımların performanslarını. Attık ilk akla geleni