sonuncu olursam lig'den düşermiyim @Dosi @Tolstoyevski
Yok bizde yok öyle birşeysonuncu olursam lig'den düşermiyim @Dosi @Tolstoyevski
Sonradan açılırım demiştim de arap atı gibi dememiştim. 😱Yok bizde yok öyle birşey
Sonuncu olarak sondan 1. Olan kişinin sonuncu olmadığına sevinmesine vesile olursun
Şu Başakşehir az daha dayansa 3 puan alıyordum
------
@slhttnmtl şov yapıyor bugün...
3 hafta sonra başladım, bedelini ödüyorumYok bizde yok öyle birşey
Sonuncu olarak sondan 1. Olan kişinin sonuncu olmadığına sevinmesine vesile olursun
Anlıktır umarımSonradan açılırım demiştim de arap atı gibi dememiştim. 😱
Herşey bir haftada 18-19 puan almaya bakar geçen sezon çok iyiydim alıyordum bu sene heves yok3 hafta sonra başladım, bedelini ödüyorum
kafadan atıyom ben kardeşim.Puan durumum n ki kardeşim ?Benim sana önerim kafadan at benim gibi.@Doğan iyi gidiyorsun gelecek hafta senden öneri alacağım
bende kafadan atıyorum hala sonuncuyum sen ise üst üste 3 maç bildinkafadan atıyom ben kardeşim.Puan durumum n ki kardeşim ?Benim sana önerim kafadan at benim gibi.
N 3 maç mı bildim .AA Hiç bilmiyom kardeşim.ben Kafadan atıyom ve öneriyi kardeşim özel mesajla yazcambende kafadan atıyorum hala sonuncuyum sen ise üst üste 3 maç bildin
Tövbe de beAnlıktır umarım
Herşey bir haftada 18-19 puan almaya bakar geçen sezon çok iyiydim alıyordum bu sene heves yok
Tövbe tamamTövbe de be
Şuan Dm yolda.bende kafadan atıyorum hala sonuncuyum sen ise üst üste 3 maç bildin
Mesela beni daha çok yğksektmeye çalışırsınız
DM n ki ? @BARON男爵 arkadaşıma dedim zaten.banada arkadaşım yardımcı oldu.Kafadan atıyom tabi
Meşhur bir Nazar boncuğumuz var geçen sezon fenomen oldu. Onu takarızMesela beni daha çok yğksektmeye çalışırsınız
Fenomen oldu diyince korktum, içinde küçük bir kem göz olmadığına eminiz dimiMeşhur bir Nazar boncuğumuz var geçen sezon fenomen oldu. Onu takarız
Korkmakta haklısın ama şuan için erken üst üste böyle açılırsan bakarızFenomen oldu diyince korktum, içinde küçük bir kem göz olmadığına eminiz dimi
Neyse ben o durumda kendime saf bir nazar boncuğu takarımKorkmakta haklısın ama şuan için erken üst üste böyle açılırsan bakarız
Tolsun neden rengi farklı ?Ortalarda dolanayım yeterli
1-1 durum. Bunda bakalım kim üstte olup 2-1 kazanacak
Korkmakta haklısın ama şuan için erken üst üste böyle açılırsan bakarız
Sonraki hafta aynı performansı gösterebilecek mi? Burada İstikrar önemli.Neyse ben o durumda kendime saf bir nazar boncuğu takarım