Yok bizde yok öyle birşey
Sonradan açılırım demiştim de arap atı gibi dememiştim. 😱Yok bizde yok öyle birşey
Sonuncu olarak sondan 1. Olan kişinin sonuncu olmadığına sevinmesine vesile olursun
Şu Başakşehir az daha dayansa 3 puan alıyordum
------
@slhttnmtl şov yapıyor bugün...
3 hafta sonra başladım, bedelini ödüyorumYok bizde yok öyle birşey
Sonuncu olarak sondan 1. Olan kişinin sonuncu olmadığına sevinmesine vesile olursun![]()
Anlıktır umarımSonradan açılırım demiştim de arap atı gibi dememiştim. 😱
Herşey bir haftada 18-19 puan almaya bakar3 hafta sonra başladım, bedelini ödüyorum![]()
![]()
kafadan atıyom ben kardeşim.Puan durumum n ki kardeşim ?Benim sana önerim kafadan at benim gibi.
bende kafadan atıyorum hala sonuncuyum sen ise üst üste 3 maç bildinkafadan atıyom ben kardeşim.Puan durumum n ki kardeşim ?Benim sana önerim kafadan at benim gibi.![]()
N 3 maç mı bildim .AA Hiç bilmiyom kardeşim.ben Kafadan atıyom ve öneriyi kardeşim özel mesajla yazcambende kafadan atıyorum hala sonuncuyum sen ise üst üste 3 maç bildin![]()
![]()
Tövbe de beAnlıktır umarım
Herşey bir haftada 18-19 puan almaya bakargeçen sezon çok iyiydim alıyordum
bu sene heves yok
Tövbe tamamTövbe de be![]()
Şuan Dm yolda.bende kafadan atıyorum hala sonuncuyum sen ise üst üste 3 maç bildin![]()
![]()
Mesela beni daha çok yğksektmeye çalışırsınız
Meşhur bir Nazar boncuğumuz var geçen sezon fenomen oldu. Onu takarızMesela beni daha çok yğksektmeye çalışırsınız![]()
Fenomen oldu diyince korktum, içinde küçük bir kem göz olmadığına eminiz dimiMeşhur bir Nazar boncuğumuz var geçen sezon fenomen oldu. Onu takarız![]()
Korkmakta haklısın ama şuan için erkenFenomen oldu diyince korktum, içinde küçük bir kem göz olmadığına eminiz dimi![]()
Neyse ben o durumda kendime saf bir nazar boncuğu takarımKorkmakta haklısın ama şuan için erkenüst üste böyle açılırsan bakarız
![]()
Tolsun neden rengi farklı ?Ortalarda dolanayım yeterli![]()
1-1 durum. Bunda bakalım kim üstte olup 2-1 kazanacak![]()
Korkmakta haklısın ama şuan için erkenüst üste böyle açılırsan bakarız
![]()
Sonraki hafta aynı performansı gösterebilecek mi?Neyse ben o durumda kendime saf bir nazar boncuğu takarım![]()