Sen orda kendine bakarsan sen de o renk olursun. Kendi hesabından paylaştı diyepuan durumunda
şimdi anladım hımmSen orda kendine bakarsan sen de o renk olursun. Kendi hesabından paylaştı diye
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Şeritteki rengi diyorsun, ok.Sen orda kendine bakarsan sen de o renk olursun. Kendi hesabından paylaştı diye
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
TM KARdeşim aynenŞeritteki rengi diyorsun, ok.
Ha gayret sık dişini , emaneti almaya geleceğim.Yerimizi koruyoruz bakalım ne kadar dayanabileceğiz
LİDERİM..Ekli dosyayı görüntüle 109202
Şampiyonlar Ligi maçları bugün başlıyor. Tahminleri yapmamış olanlara hatırlatalım, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'ni Kim Kazanır bonus sorusunu da cevaplamayı unutmayınız...
Tahmin yapmak için tıklayınız:
fav10sampiyonlarligi - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10sampiyonlarligi on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@Angelica @BARON男爵 @bazinga @Dosi @MasacRE @Maskeli Fedai @slhttnmtl @batuhankaralar
Düne bak bir de bugüne dün ne güzel iyi başlamıştımİçerisinin şampiyonlar ligi gibi olduğu Fav10 Şampiyonlar Ligi tahmin etkinliğinin ilk haftası sonuçlandı ve haftayı @Maskeli Fedai lider kapattı...
Ekli dosyayı görüntüle 109266
@Dosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @12.Adam @BARON男爵 @bazinga @slhttnmtl @MEnes @Gerekli24 @Araf @baltahan @MasacRE @Angelica @batuhankaralar
Dün zirvede @bazinga vardı.İçerisinin şampiyonlar ligi gibi olduğu Fav10 Şampiyonlar Ligi tahmin etkinliğinin ilk haftası sonuçlandı ve haftayı @Maskeli Fedai lider kapattı...
Ekli dosyayı görüntüle 109266
@Dosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @12.Adam @BARON男爵 @bazinga @slhttnmtl @MEnes @Gerekli24 @Araf @baltahan @MasacRE @Angelica @batuhankaralar
Orda sonradan geldin ama unutma bunu çok es geçmiştinbu kadar iyi beklemiyordum malum diğer 2 lig'de sonlarda sürünüyorum
Böyle turnuva usulü etkinlikle daha iyi olduğum gerçeği..Orda sonradan geldin ama unutma bunu çok es geçmiştin