Sen orda kendine bakarsan sen de o renk olursun. Kendi hesabından paylaştı diyepuan durumunda
şimdi anladım hımmSen orda kendine bakarsan sen de o renk olursun. Kendi hesabından paylaştı diye
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Şeritteki rengi diyorsun, ok.Sen orda kendine bakarsan sen de o renk olursun. Kendi hesabından paylaştı diye
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
TM KARdeşim aynenŞeritteki rengi diyorsun, ok.
Ha gayret sık dişini , emaneti almaya geleceğim.Yerimizi koruyoruz bakalım ne kadar dayanabileceğiz![]()
LİDERİM..Ekli dosyayı görüntüle 109202
Şampiyonlar Ligi maçları bugün başlıyor. Tahminleri yapmamış olanlara hatırlatalım, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'ni Kim Kazanır bonus sorusunu da cevaplamayı unutmayınız...
Tahmin yapmak için tıklayınız:
fav10sampiyonlarligi - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10sampiyonlarligi on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@Angelica @BARON男爵 @bazinga @Dosi @MasacRE @Maskeli Fedai @slhttnmtl @batuhankaralar
Düne bak bir de bugüne dün ne güzel iyi başlamıştımİçerisinin şampiyonlar ligi gibi olduğu Fav10 Şampiyonlar Ligi tahmin etkinliğinin ilk haftası sonuçlandı ve haftayı @Maskeli Fedai lider kapattı...
Ekli dosyayı görüntüle 109266
@Dosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @12.Adam @BARON男爵 @bazinga @slhttnmtl @MEnes @Gerekli24 @Araf @baltahan @MasacRE @Angelica @batuhankaralar
Dün zirvede @bazinga vardı.İçerisinin şampiyonlar ligi gibi olduğu Fav10 Şampiyonlar Ligi tahmin etkinliğinin ilk haftası sonuçlandı ve haftayı @Maskeli Fedai lider kapattı...
Ekli dosyayı görüntüle 109266
@Dosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @12.Adam @BARON男爵 @bazinga @slhttnmtl @MEnes @Gerekli24 @Araf @baltahan @MasacRE @Angelica @batuhankaralar
Orda sonradan geldin ama unutma bunubu kadar iyi beklemiyordum malum diğer 2 lig'de sonlarda sürünüyorum![]()
Böyle turnuva usulü etkinlikle daha iyi olduğum gerçeği..Orda sonradan geldin ama unutma bunuçok es geçmiştin
![]()