Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,976
- Puanı
- 1,060
Evet o da kaleciden kaynaklı @TolstoyevskiGeçen sene de böyle bir çok zor tahmini başarmıştın Konya-GS maçı mıydı![]()
Evet o da kaleciden kaynaklı @TolstoyevskiGeçen sene de böyle bir çok zor tahmini başarmıştın Konya-GS maçı mıydı![]()
Fatih ÖztürkHangi kaleci 😱
Okadar gol oldu muŞampiyonluk şansın var. Oha şimdi fark ettim 5-0'lık Hatay maçını tam isabet tahmin etmişsin 3 puan almışsın 😱 @Dosi
Sonra havlu attım diyorsun Beşiktaş’a kendi evinde beraberlik yazarak sen hatanın büyüğünü yapmışsın ne diyelimOkadar gol oldu muen son 3-0 dı
Ya o değilse Bjk 2-1 yapacaktım sonra aklımdan çıktı. Gitti 2 puan![]()
Bu ara kafam doluSonra havlu attım diyorsun Beşiktaş’a kendi evinde beraberlik yazarak sen hatanın büyüğünü yapmışsın ne diyelimBüyüklere mümkün mertebe ters oynamamak gerekiyor bazı zorlu maçlar hariç
![]()
Tüm enerjini VMYM'de harcadığın içinBu hafta kötü gidiyorum.![]()
Adam çimene takıldı Fenerbahçe böyle gol attı iptal edildi adam sakatlandı diye Beşiktaş attı adam çimene takılıp sakatlandı gol sayıldı @DosiTüm enerjini VMYM'de harcadığın için![]()
Biglia Beşiktaş gol Fenerbahçe’ye iptal demişlerdiHangi adam?
3. haftanın Cumartesi etabı bitti... Günü @The_Erinch topladığı puanlarla zirvede bitirirken onu @MasacRE hemen ensesinde takip etti...
Ekli dosyayı görüntüle 108302
@The_Erinch 'i daha önce hiç zirve hattında görmemiştim3. haftanın Cumartesi etabı bitti... Günü @The_Erinch topladığı puanlarla zirvede bitirirken onu @MasacRE hemen ensesinde takip etti...
Ekli dosyayı görüntüle 108302
5-0 yenilgisinden sonra zor işti @Dosi
5-0 efsane.Ekli dosyayı görüntüle 108322
Bu skorları ancak @pompy bilebilirdi ve sürpriz bir şekilde bilerek yukarılara çıktı. Tebrikler @pompy.
@The_Erinch, @MasacRE, @xdragxx, @Maskeli Fedai, @emreemreu, @MEnes, @eskici, @HeisenBerg, @DarkLegenD, @bazinga, @Gerekli24, @Tolstoyevski, @12.Adam, @Cervantes, @Dosi, @mesmeso, @Turkuazz. @batuhankaralar.