Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 108256

@MasacRE sürpriz yaparak zirveye yerleşti. Hemen ardından yine sürpriz bir şekilde @xdragxx var. @MasacRE ve @xdragxx aynı skoru tahmin ederek aynı puanı aldılar. @The_Erinch ise sinsi sinsi zirveye yaklaşmakta, her an @MasacRE ve @xdragxx'i geçebilir. :A
İlk hafta ısınmaydı, bundan sonra şov var artık :A
------

Burada şaşırtıcı olan yoldaşım @MasacRE nin performansı , @xdragxx zaten bildiğimiz gibi. :A
Benim futbol bilgime güvenmiyor musun yoldaşım...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İlk hafta ısınmaydı, bundan sonra şov var artık :A
------

Benim futbol bilgime güvenmiyor musun yoldaşım...
Estağfurullah Utku beyciğim ,şüphesiz güveniyorum fakat kicktipp ilk sezonundaki performansını baz alırsak sevindirici bir gelişme. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Estağfurullah Utku beyciğim ,şüphesiz güveniyorum fakat kicktipp ilk sezonundaki performansını baz alırsak sevindirici bir gelişme. :A
Ben geçen sezon yoktum yoldaşım :A Bu yarışmanın ilk düzenlendiği sezonda da uzun süre lider götürüp son anda sürgünüm'e kaptırmıştım şampiyonluğu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bu hafta henüz tahmin yapmamış @DarkLegenD @HeisenBerg @Cervantes @Turkuazz adına hatırlatma bildirimi...

3 hafta üst üste tahmin yapmayanlar çıkarıldığı için bu hafta da tahminde bulunmamanız durumunda etiket ve tablo listesinden çıkarılacaksınız. Ayrıca çıkmak isteyenler olursa bildirmeleri yeterlidir :A

@Doğan @gundix123 @A. Poyraz Bilgin @Ege Bartu @Sherlock

Başakşehir ve Malatya maçlarının tahminleri açıklandı... @Dosi @12.Adam @Araf

1630167090261.png

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...