Keith Long
Favori Üye
Evet o da kaleciden kaynaklı @TolstoyevskiGeçen sene de böyle bir çok zor tahmini başarmıştın Konya-GS maçı mıydı
Evet o da kaleciden kaynaklı @TolstoyevskiGeçen sene de böyle bir çok zor tahmini başarmıştın Konya-GS maçı mıydı
Fatih ÖztürkHangi kaleci 😱
Okadar gol oldu mu en son 3-0 dıŞampiyonluk şansın var. Oha şimdi fark ettim 5-0'lık Hatay maçını tam isabet tahmin etmişsin 3 puan almışsın 😱 @Dosi
Sonra havlu attım diyorsun Beşiktaş’a kendi evinde beraberlik yazarak sen hatanın büyüğünü yapmışsın ne diyelim Büyüklere mümkün mertebe ters oynamamak gerekiyor bazı zorlu maçlar hariçOkadar gol oldu mu en son 3-0 dı
Ya o değilse Bjk 2-1 yapacaktım sonra aklımdan çıktı. Gitti 2 puan
Bu ara kafam dolu hem zaten iddiam yok. İlk önce ilk 20, sonra ilk 10 olayım yeter güçlü bir takıma daha beraberlik yazdımSonra havlu attım diyorsun Beşiktaş’a kendi evinde beraberlik yazarak sen hatanın büyüğünü yapmışsın ne diyelim Büyüklere mümkün mertebe ters oynamamak gerekiyor bazı zorlu maçlar hariç
Tüm enerjini VMYM'de harcadığın içinBu hafta kötü gidiyorum.
Adam çimene takıldı Fenerbahçe böyle gol attı iptal edildi adam sakatlandı diye Beşiktaş attı adam çimene takılıp sakatlandı gol sayıldı @DosiTüm enerjini VMYM'de harcadığın için
Biglia Beşiktaş gol Fenerbahçe’ye iptal demişlerdiHangi adam?
3. haftanın Cumartesi etabı bitti... Günü @The_Erinch topladığı puanlarla zirvede bitirirken onu @MasacRE hemen ensesinde takip etti...
Ekli dosyayı görüntüle 108302
@The_Erinch 'i daha önce hiç zirve hattında görmemiştim3. haftanın Cumartesi etabı bitti... Günü @The_Erinch topladığı puanlarla zirvede bitirirken onu @MasacRE hemen ensesinde takip etti...
Ekli dosyayı görüntüle 108302
5-0 efsane.Ekli dosyayı görüntüle 108322
Bu skorları ancak @pompy bilebilirdi ve sürpriz bir şekilde bilerek yukarılara çıktı. Tebrikler @pompy.
@The_Erinch, @MasacRE, @xdragxx, @Maskeli Fedai, @emreemreu, @MEnes, @eskici, @HeisenBerg, @DarkLegenD, @bazinga, @Gerekli24, @Tolstoyevski, @12.Adam, @Cervantes, @Dosi, @mesmeso, @Turkuazz. @batuhankaralar.
@pompy'nin 3-3 gibi çok uçuk tahminleri oluyor, bu yüzden bu skorları bilmesi hiç şaşırtmadı beni.5-0 efsane.
@emreemreu bu hafta bol beraberlik beklediğini yazmıştı. Onun durumuna bakayım bi