Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En şaşırtan @BARON男爵 oldu. 1 puanı var ve sadece 1 kaç maç yapmıştı sanki. Bıraktı galiba

geri döneceğim sadece Arsenal'in iyi formu beni yıprattı futbol izleyesim yok :A
Yahu hiç tahmin yapmama yerine toplu hepsine 2-1 veya 1-1 yaz bari arada illla puan gelir :A böyle ne anlamı kalıyor. 2 dakikalık iş. Sonra dönünce edit edersin.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Geçen hafta biraz kötü gitmiştim ama bu hafta 3 tane nokta atışı tahminle liderlik koltuğunun hemen 1 puan altında yerimi aldım :A

Yeni hafta için tahminleri unutmayın.

Not: Henüz hiç tahminde bulunmamış olanlar 3. haftada da es geçmeleri durumunda savaştan (etkinlikten) çıkarılacaklardır, daha sonra geri dönme hakları bulunmaktadır...

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno @batuhankaralar
@Araf @Cervantes @DarkLegenD @hasanca

Not: Henüz hiç tahminde bulunmamış olanlar 3. haftada da es geçmeleri durumunda savaştan (etkinlikten) çıkarılacaklardır, daha sonra geri dönme hakları bulunmaktadır...

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno @batuhankaralar
Üçüncü haftayı es geçenler Viyana kuşatmasına katılamayacaklar, duyduk duymadık demeyin.

Rüyamda tahminleri unuttuğumu görmüştüm, kullandım hemen. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Beni niye etiketlemiyorsunuz :A bir gün tahminleri unutursam sorumlusu sizsiniz :A

İlk maça unuttum tahmin yapmayı ama diğerlerini yaptım şimdiden. Bu hafta bol beraberlik bekliyorum maçlarda. :A

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Konyaspor bir gol daha atsaydı eğer Adana Demirspor'a, üç puan gelecekti 2-1'lik skorla. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
1630097429163.png

@MasacRE sürpriz yaparak zirveye yerleşti. Hemen ardından yine sürpriz bir şekilde @xdragxx var. @MasacRE ve @xdragxx aynı skoru tahmin ederek aynı puanı aldılar. @The_Erinch ise sinsi sinsi zirveye yaklaşmakta, her an @MasacRE ve @xdragxx'i geçebilir. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...