Sen benden de betersin...
Sen benden de betersin...
En azından sekiz puanın var, benim daha da az.0 puan ilerliyoruz![]()
Hiç kontrol etmedim. Altay maçından puan alabilirdimEn azından sekiz puanın var, benim daha da az.![]()
Premier Lig daha iyi. Süper Lig'de ne olacağı belli değil, Premier Lig daha sabit. Süper Lig'de tutturması zor, sürpriz bir lig.Hiç kontrol etmedim. Altay maçından puan alabilirdim![]()
Geçen sene iyiydim. Sorun değilPremier Lig daha iyi. Süper Lig'de ne olacağı belli değil, Premier Lig daha sabit. Süper Lig'de tutturması zor, sürpriz bir lig.![]()
Bu hafta baya zorlu gidiyor... @12.Adam bile dökülmüş çok formsuz...0 puan ilerliyoruz![]()
Gerçekten öyle @Tolstoyevski 1 puan aldım @TolstoyevskiBu hafta baya zorlu gidiyor... @12.Adam bile dökülmüş çok formsuz...
Ama BJK maçında aralarındaki son maçlara bakarak sürprize gitmeliydim.Bu hafta baya zorlu gidiyor... @12.Adam bile dökülmüş çok formsuz...
Nskala fenalaşması planda yoktuAma BJK maçında aralarındaki son maçlara bakarak sürprize gitmeliydim.
Bende 3 puanı kaçırdım yine Sivas’tan @emreemreu @serhatt @slhttnmtlBu hafta 2 maça tahmin yapmayı unutmama rağmen 3 maçın skorunu tam bildim. Fenerbahçe maçında da 2 puan aldım. Zirveye yerleştik.
Tabii daha Galatasaray maçı da var.![]()
Ben bakamadım daha skorlara. Ne yazdım bilmiyorum ama galiba berabere yazdımSivasspor yaktı beni yine yine aynı skor 2-1 ben 2-2 kaybediyor ya 2-1 kazanıyor yada 2-1 kaybediyor @Dosi
Yes sonradan ortaya çıkmış yakın zamandaBen bakamadım daha skorlara. Ne yazdım bilmiyorum ama galiba berabere yazdım
------
@Araf bugün Gökhan Gönül ile ilgili programı izledin mi? Bir kardeşi daha varmış @Tolstoyevski
Gördüm de, detaylı incelemedim konu hakkında. Açsaydın konusunu.Ben bakamadım daha skorlara. Ne yazdım bilmiyorum ama galiba berabere yazdım
------
@Araf bugün Gökhan Gönül ile ilgili programı izledin mi? Bir kardeşi daha varmış @Tolstoyevski
Bilmiyorum açılsa mı?Gördüm de, detaylı incelemedim konu hakkında. Açsaydın konusunu.![]()