Umarım haftayı lider kapatır. Güzel tahminler@pompy'nin 3-3 gibi çok uçuk tahminleri oluyor, bu yüzden bu skorları bilmesi hiç şaşırtmadı beni.![]()
Umarım haftayı lider kapatır. Güzel tahminler@pompy'nin 3-3 gibi çok uçuk tahminleri oluyor, bu yüzden bu skorları bilmesi hiç şaşırtmadı beni.![]()
Çok uyumlu
@The_Erinch ve @MasacRE'den fırsat bulabilirsek artık. Bir ara @MasacRE öne geçti, beraberliğe gidince iki maç birden, ikisi de aynı puanda kaldı.Çok uyumlu
Darısı bizim başımıza![]()
Kasımpaşaya güvenim tamdı 🤦♂️@The_Erinch ve @MasacRE'den fırsat bulabilirsek artık. Bir ara @MasacRE öne geçti, beraberliğe gidince iki maç birden, ikisi de aynı puanda kaldı.![]()
Ben zamanında haftalarca zirve tattım. Sen kendine yan@The_Erinch ve @MasacRE'den fırsat bulabilirsek artık. Bir ara @MasacRE öne geçti, beraberliğe gidince iki maç birden ikisi de aynı puanda kaldı.![]()
Sana sinir bozucu atan da yavaştan geliyor.Ben zamanında haftalarca zirve tattım. Sen kendine yan
İlk haftalardan evet biraz farkı açtı gibiler![]()
Bir gol daha atsalardı eğer, puan alıyordun aslında.Kasımpaşaya güvenim tamdı 🤦♂️
Kasımpaşa - Galatasaray ile Sivasspor - Göztepe maçları olsaydı puanım 21'e çıkıyordu ama ikisi birden gitti, 18 puanda kaldım.Ben zamanında haftalarca zirve tattım. Sen kendine yan
İlk haftalardan evet biraz farkı açtı gibiler![]()
Kim sinir bozucu attı?Sana sinir bozucu atan da yavaştan geliyor.![]()
Sivasspor maçı 1 gol ile 3 puanımı yedi. SormaBir gol daha atsalardı eğer, puan alıyordun aslında.
Kasımpaşa - Galatasaray ile Sivasspor - Göztepe maçları olsaydı puanım 21'e çıkıyordu ama ikisi birden gitti, 18 puanda kaldım.![]()
Zirveyle (@The_Erinch) aramızda çok büyük bir puan farkı yok aslında, 10 puan var, senin 13 puan var. Yetişebiliriz, tabii biraz da sürpriz maç bilmemiz lazım.Kim sinir bozucu attı?
------
Sivasspor maçı 1 gol ile 3 puanımı yedi. Sorma![]()
Ağzında sigara olan bir aktör görseli atan zat.Kim sinir bozucu attı?
------
Sivasspor maçı 1 gol ile 3 puanımı yedi. Sorma![]()
Trabzonspor’un Roma şoku varBir gol daha atsalardı eğer, puan alıyordun aslında.
Kasımpaşa - Galatasaray ile Sivasspor - Göztepe maçları olsaydı puanım 21'e çıkıyordu ama ikisi birden gitti, 18 puanda kaldım.![]()
Geçen sene 18-19 puan topladığım oluyordu bir haftafa ama artık heves ve konsantrasyon 0Zirveyle (@The_Erinch) aramızda çok büyük bir puan farkı yok aslında, 10 puan var, senin 13 puan var. Yetişebiliriz, tabii biraz da sürpriz maç bilmemiz lazım.![]()
@xdragxx bey?Ağzında sigara olan bir aktör görseli atan zat.![]()
Bir beni salllll 🤭🤭🤭🤭😁😁😁Zirveyle (@The_Erinch) aramızda çok büyük bir puan farkı yok aslında, 10 puan var, senin 13 puan var. Yetişebiliriz, tabii biraz da sürpriz maç bilmemiz lazım.![]()
5-0 ve 2-2'yi tahmin etmek büyük iş. Saygı duydum bir kez daha.Ekli dosyayı görüntüle 108322
Bu skorları ancak @pompy bilebilirdi ve sürpriz bir şekilde bilerek puanını yükselterek yukarılara çıktı. Tebrikler @pompy.
@The_Erinch, @MasacRE, @xdragxx, @Maskeli Fedai, @emreemreu, @MEnes, @eskici, @HeisenBerg, @DarkLegenD, @bazinga, @Gerekli24, @Tolstoyevski, @12.Adam, @Cervantes, @Dosi, @mesmeso, @Turkuazz. @batuhankaralar.
Efe can olmayınca yerlerdi zaten beş tane @bazinga5-0 ve 2-2'yi tahmin etmek büyük iş. Saygı duydum bir kez daha.![]()
Kandırma beni, göremiyorum sonuçları.@DarkLegenD 15 sıra yükselmiş an itibari ile. Büyük başarı![]()