- Reaksiyon puanı
- 113,195
- Puanı
- 1,060
Umarım haftayı lider kapatır. Güzel tahminler@pompy'nin 3-3 gibi çok uçuk tahminleri oluyor, bu yüzden bu skorları bilmesi hiç şaşırtmadı beni.
Umarım haftayı lider kapatır. Güzel tahminler@pompy'nin 3-3 gibi çok uçuk tahminleri oluyor, bu yüzden bu skorları bilmesi hiç şaşırtmadı beni.
Çok uyumlu
@The_Erinch ve @MasacRE'den fırsat bulabilirsek artık. Bir ara @MasacRE öne geçti, beraberliğe gidince iki maç birden, ikisi de aynı puanda kaldı.Çok uyumlu
Darısı bizim başımıza
Kasımpaşaya güvenim tamdı 🤦♂️@The_Erinch ve @MasacRE'den fırsat bulabilirsek artık. Bir ara @MasacRE öne geçti, beraberliğe gidince iki maç birden, ikisi de aynı puanda kaldı.
Ben zamanında haftalarca zirve tattım. Sen kendine yan@The_Erinch ve @MasacRE'den fırsat bulabilirsek artık. Bir ara @MasacRE öne geçti, beraberliğe gidince iki maç birden ikisi de aynı puanda kaldı.
Sana sinir bozucu atan da yavaştan geliyor.Ben zamanında haftalarca zirve tattım. Sen kendine yan
İlk haftalardan evet biraz farkı açtı gibiler
Bir gol daha atsalardı eğer, puan alıyordun aslında.Kasımpaşaya güvenim tamdı 🤦♂️
Kasımpaşa - Galatasaray ile Sivasspor - Göztepe maçları olsaydı puanım 21'e çıkıyordu ama ikisi birden gitti, 18 puanda kaldım.Ben zamanında haftalarca zirve tattım. Sen kendine yan
İlk haftalardan evet biraz farkı açtı gibiler
Kim sinir bozucu attı?Sana sinir bozucu atan da yavaştan geliyor.
Sivasspor maçı 1 gol ile 3 puanımı yedi. SormaBir gol daha atsalardı eğer, puan alıyordun aslında.
Kasımpaşa - Galatasaray ile Sivasspor - Göztepe maçları olsaydı puanım 21'e çıkıyordu ama ikisi birden gitti, 18 puanda kaldım.
Zirveyle (@The_Erinch) aramızda çok büyük bir puan farkı yok aslında, 10 puan var, senin 13 puan var. Yetişebiliriz, tabii biraz da sürpriz maç bilmemiz lazım.Kim sinir bozucu attı?
------
Sivasspor maçı 1 gol ile 3 puanımı yedi. Sorma
Ağzında sigara olan bir aktör görseli atan zat.Kim sinir bozucu attı?
------
Sivasspor maçı 1 gol ile 3 puanımı yedi. Sorma
Trabzonspor’un Roma şoku varBir gol daha atsalardı eğer, puan alıyordun aslında.
Kasımpaşa - Galatasaray ile Sivasspor - Göztepe maçları olsaydı puanım 21'e çıkıyordu ama ikisi birden gitti, 18 puanda kaldım.
Geçen sene 18-19 puan topladığım oluyordu bir haftafa ama artık heves ve konsantrasyon 0 ben kendimi ilk 10a atmaya çalışacağımZirveyle (@The_Erinch) aramızda çok büyük bir puan farkı yok aslında, 10 puan var, senin 13 puan var. Yetişebiliriz, tabii biraz da sürpriz maç bilmemiz lazım.
@xdragxx bey?Ağzında sigara olan bir aktör görseli atan zat.
Bir beni salllll 🤭🤭🤭🤭😁😁😁Zirveyle (@The_Erinch) aramızda çok büyük bir puan farkı yok aslında, 10 puan var, senin 13 puan var. Yetişebiliriz, tabii biraz da sürpriz maç bilmemiz lazım.
5-0 ve 2-2'yi tahmin etmek büyük iş. Saygı duydum bir kez daha.Ekli dosyayı görüntüle 108322
Bu skorları ancak @pompy bilebilirdi ve sürpriz bir şekilde bilerek puanını yükselterek yukarılara çıktı. Tebrikler @pompy.
@The_Erinch, @MasacRE, @xdragxx, @Maskeli Fedai, @emreemreu, @MEnes, @eskici, @HeisenBerg, @DarkLegenD, @bazinga, @Gerekli24, @Tolstoyevski, @12.Adam, @Cervantes, @Dosi, @mesmeso, @Turkuazz. @batuhankaralar.
Efe can olmayınca yerlerdi zaten beş tane @bazinga5-0 ve 2-2'yi tahmin etmek büyük iş. Saygı duydum bir kez daha.
Kandırma beni, göremiyorum sonuçları.@DarkLegenD 15 sıra yükselmiş an itibari ile. Büyük başarı