Dizisine tavır aldın işte aynı kapıya çıkıyor hem adamın dizisini tutmasın diye beddua et hem Kenanım deSonuçta şirketimizden çıkanlara teoki gösteriyoruz ama neyseki ben Kenana tavır almadım![]()
Dizisine tavır aldın işte aynı kapıya çıkıyor hem adamın dizisini tutmasın diye beddua et hem Kenanım deSonuçta şirketimizden çıkanlara teoki gösteriyoruz ama neyseki ben Kenana tavır almadım![]()
Soyutlamıyorum zaten ama foruma giriş saatlerim değişti biraz sadeceBukadar soyutlama kendini bir sirkelen kendine gel ayoll![]()
![]()
![]()
Özledik vlla gece sohbetleriniSoyutlamıyorum zaten ama foruma giriş saatlerim değişti biraz sadece![]()
![]()
Soyutlamıyorum zaten ama foruma giriş saatlerim değişti biraz sadece![]()
![]()
Cumaya kadar gelmesin benim de işim var
Geliriz yakında
Cumaya kadar gelmesin benim de işim varGeceleri giremem foruma erken yatıp kalmam lazım bu hata. Ama haftasonu çılgınlık yapalım
![]()
@Forumdash Niye kendisi yokken @eskici gece takılmasın diyor yoksa sen mi kısıtlıyorsun bu oğlanıGeliriz yakında![]()
Kime sordun soruyu anlmadım
Kıskanıyor beniKime sordun soruyu anlmadımAma ipler bende
![]()
Kıskanıyor beni![]()
![]()
Faruk beye diyorum eskici kısıtlıyor diyeKime sordun soruyu anlmadımAma ipler bende
![]()
Kıskançlık benim lugatımda yokKıskanıyor beni![]()
![]()
Yo ipler benim elimdeFaruk beye diyorum eskici kısıtlıyor diye![]()
![]()
![]()
Aaa bir türlü doğru kelimeyi kuramadım Allahmı söyletmiyor nedirKıskançlık benim lugatımda yok
Yo ipler benim elimde![]()
Kıskançlık benim lugatımda yok
Yo ipler benim elimde![]()
Kimse beni kısıtlayamazAaa bir türlü doğru kelimeyi kuramadım Allahmı söyletmiyor nedirBende senin @eskici yi kısıtladını ona izin vermedini söylemeye çalısıyorum
Haklıyımda sanırım inkar etmiyorsun![]()
![]()
![]()
İnkar etmiyorum işteAaa bir türlü doğru kelimeyi kuramadım Allahmı söyletmiyor nedirBende senin @eskici yi kısıtladını ona izin vermedini söylemeye çalısıyorum
Haklıyımda sanırım inkar etmiyorsun![]()
![]()
![]()
Sana yakışmıyor böyle şeyler Faruk bey![]()
Siz iyice arsızlaştınızYok bişey yok bişeyyy... ŞŞhhhh... @Çiğdem- sessiz konuş![]()
Aynen ciddiyetimi hep bu bacım bozuyorSana yakışmıyor böyle şeyler Faruk bey![]()
Kaç gündür görüştüğümüz falan yok uydurmaSiz iyice arsızlaştınız![]()
![]()
Ama açık alanda konusun böyle vlla kaç gündür özelde cilveleşiyorsunuz
![]()
![]()
![]()
Senle bile özelim var ama onla yokSiz iyice arsızlaştınız![]()
![]()
Ama açık alanda konusun böyle vlla kaç gündür özelde cilveleşiyorsunuz
![]()
![]()
![]()
Aynen ciddiyetimi hep bu bacım bozuyorKoskoca Ceoyum ama şu kızı kontrol edemiyorum
@Çiğdem- Sen de mırı kırın edince koz veriyorsun
![]()
Aaa sizde suçu bana atıp benim üzerimden cilveşeliyorsunuz ayollKaç gündür görüştüğümüz falan yok uydurma![]()
![]()