Aaa ozamandan gıcıktım ben buna sonra Lale Devrinde daha gıcık olmuştumAdanalıdaki halini paylaş forumda asadsadjsadhsah![]()
Aaa ozamandan gıcıktım ben buna sonra Lale Devrinde daha gıcık olmuştumAdanalıdaki halini paylaş forumda asadsadjsadhsah![]()
Lale Devrinde yine sexydiAaa ozamandan gıcıktım ben buna sonra Lale Devrinde daha gıcık olmuştum![]()
![]()
![]()
Lale Devrini çok abartılı bir dizi olarak görüyordum geçmişin ecünnü dizilerindenLale Devrinde yine sexydiEcünnü olarak bence Adanalıdaydı
![]()
Aaa diyene bakalım bir de sen izliyormuydunTabiki de izliyorduNe cevherler var oğlanda
![]()
Yok Lale Devri izlemiyordum. @xemrexxx beni izlemem için teşvik ediyordu Hatice de Hatice sultanımız diyip duruyorduAaa diyene bakalım bir de sen izliyormuydun![]()
![]()
![]()
Aaa iyi ozaman cnmYok Lale Devri izlemiyordum. @xemrexxx beni izlemem için teşvik ediyordu Hatice de Hatice sultanımız diyip duruyordu![]()
Şu dünyada bi sen güzelsin zaten dimi,hoşaf seniGörsellik olarakta göz zevkimi bozuyorlarSeranay hep diyorum çirkin sınıfında olan birisi fizik 0 yüz hatları zaten güzel değil neyini böyle abartıyorlar hayret
![]()
![]()
![]()
Şu mavi boncuklar ne zaman bitecek.Aaa iyi ozaman cnm
Gece sohbetini özlemişim inş @eskici @destere @Harunnn60 da katılırlar yakında gececi tayfamız tekrar oluşur
Cicili bicili rüyalar hepinize![]()
Şu dünyada bi sen güzelsin zaten dimi,hoşaf seniKimseleri beğenmez
![]()
@xBUGRAx Gibi olun bakın profosyonel kanal sahibi olarak işi bitince tekmeyi atıyorLale Devri ve Yer Gök Aşk'la Serenay ve Birce'yi parlattık bırakıp gittiler sevmem ikisini de.![]()
Aaa senide memnun edemiyoruz ismini yazmasam bu seferde beni unuttun zaten beni düşünen yok diyecektin
İnşallah diyelimAaa iyi ozaman cnm
Gece sohbetini özlemişim inş @eskici @destere @Harunnn60 da katılırlar yakında gececi tayfamız tekrar oluşur
Cicili bicili rüyalar hepinize![]()
Geçen Fatihi desteklemem dediğimde bana demediğini bırakmadın. Yok para kazandırmıyorsa hemen köstek oluyorsun abicim diyordun
Sen Kenana tepki alıyon @xBUGRAx SerenayaGeçen Fatihi desteklemem dediğimde bana demediğini bırakmadın. Yok para kazandırmıyorsa hemen köstek oluyorsun abicim diyordun@xBUGRAx farklı bişey mi yapmiş oldu
![]()
Bukadar soyutlama kendini bir sirkelen kendine gel ayollİnşallah diyelim![]()
Sonuçta şirketimizden çıkanlara teoki gösteriyoruz ama neyseki ben Kenana tavır almadımSen Kenana tepki alıyon @xBUGRAx SerenayaDağlar kadar fark var arada ayoll tepki alıcağın kişiyi sende iyi seçmeye başlarsın inş abiciğim
![]()
![]()
![]()