Altın Kelebek buna veriyordu kadın oyuncu ödüllerini geçen yıllarda 😕😕😕Bumu en iyi kadın oyuncu.Türkiye'de kadın oyuncu kıtlığı yaşanıyor herhalde.
İntahar edesim geldi şimdi.![]()
Şimdi dizisi yokta rahatız biraz
Altın Kelebek buna veriyordu kadın oyuncu ödüllerini geçen yıllarda 😕😕😕Bumu en iyi kadın oyuncu.Türkiye'de kadın oyuncu kıtlığı yaşanıyor herhalde.
İntahar edesim geldi şimdi.![]()
Fi var diye biliyorum.Altın Kelebek buna veriyordu kadın oyuncu ödüllerini geçen yıllarda 😕😕😕
Şimdi dizisi yokta rahatız biraz![]()
Aaa o net dizisi ayoll orada napıyorsa yapsınlar gözüme görünmesinlerFi var diye biliyorum.
Çok itici bir tip, hele sevgilisiyle adaş olmak berbat bir durum. En kısa sürede toz olup uçmaları dileğiyle.![]()
Bence çok uyumlular.![]()
Bence ikisinide boş verin ayoll al birini vur ötekine tencere kapak olmuşlarserenayı severim de yanındakine gıcığım![]()
HİÇ boşveremem sen karışmaBence ikisinide boş verin ayoll al birini vur ötekine tencere kapak olmuşlar![]()
![]()
![]()
Keremin nesine bakıyorsunuz hayret vllaHİÇ boşveremem sen karışma![]()
Şu konuşması bile şımarık olduğunu gösterir,come onmuş amerikan bozuntusu![]()
Kereme baktığımı kim söylediKeremin nesine bakıyorsunuz hayret vlla![]()
![]()
![]()
aa sende mi farkettin parlaklara olan düşkünlüğümüGüldürdün
İlk kez bir erkeği kötülüyorsun😱 @Çiğdem- bunu parlak kulüpten atarsın artık![]()
Kereme baktığımı kim söyledi
Aaa Bende Keremi seviyor Serenaya gıcık diye algılamısım hatlar karıştı yine bendeGüldürdün
İlk kez bir erkeği kötülüyorsun😱 @Çiğdem- bunu parlak kulüpten atarsın artık![]()
Saftirik seniAaa Bende Keremi seviyor Serenaya gıcık diye algılamısım hatlar karıştı yine bende
Keremi sevmemesi iyi @Yiğitt de doğru yolu bulur inş![]()
![]()
![]()
Keremi sevmemen iyi ama ecünnücü başı Serenayıda sevmemen lazımSaftirik seni![]()
Niye ayol tatlı kızKeremi sevmemen iyi ama ecünnücü başı Serenayıda sevmemen lazım![]()
![]()
![]()
Bana da sonradan görmeli bi çift gibi geliyorlarAma görsel olarak güzel çiftler kıskanma
![]()
Görsellik olarakta göz zevkimi bozuyorlarNiye ayol tatlı kız![]()
Fiziği muhteşem yüzünü bilemem. Göreceli bi kavramGörsellik olarakta göz zevkimi bozuyorlarSeranay hep diyorum çirkin sınıfında olan birisi fizik 0 yüz hatları zaten güzel değil neyini böyle abartıyorlar hayret
![]()
![]()
![]()
Fizik diye bir şey yok bence bu kızdaFiziği muhteşem yüzünü bilemem. Göreceli bi kavram![]()
Adanalıdaki halini paylaş forumda asadsadjsadhsahFizik diye bir şey yok bence bu kızdaÜnlü olmasaydı eğer çok rahat çirkin denilebilicek birisi
![]()
![]()
![]()