AAAA @eskici çeyiz için büyük ütülerden istiyordu benden. Demek seni ütülemek içindi
@eskici artık saç ektirdi
Bizi birbirimize düşürmeye çalıştı dzi patronuya kafasında bir sürü entrakalı senaryo var senin bununla işin zorBiz kavga etmeyiz![]()
Biz kavga etmeyiz![]()
AAA iyice abini çözmüşsünBizi birbirimize düşürmeye çalıştı dzi patronuya kafasında bir sürü entrakalı senaryo var senin bununla işin zorHapise düşebilirsin katil olup
![]()
![]()
@Forumdash
@eskici eski aktifliğinde yok son gittiğinden beridir yanı çok boşlama bence sonra davulcu zurnacıya kaçmasın
Bülbülü altın kafeseoymuşlar yine de vatanım demiş. Sokaklarda yaşayan adamı alıp plazalara sığdıramıyorum napim. Kime varırsa varsın artık@eskici eski aktifliğinde yok son gittiğinden beridir yanı çok boşlama bence sonra davulcu zurnacıya kaçmasın![]()
![]()
@Forumdash
Aaa sen de gidip çöplerin içinde yatamıyorsun tabiBülbülü altın kafeseoymuşlar yine de vatanım demiş. Sokaklarda yaşayan adamı alıp plazalara sığdıramıyorum napim. Kime varırsa varsın artık![]()
King size yatağim olmadan aslaAaa sen de gidip çöplerin içinde yatamıyorsun tabi![]()
![]()
![]()
Ooo Kerem Bursin den daha havalısınKing size yatağim olmadan asla![]()
Senin bir hayranınmış cnm foto çektirmek istiyormuşPardon o kim![]()
Bir şey olmaz merak etmeBizi birbirimize düşürmeye çalıştı dzi patronuya kafasında bir sürü entrakalı senaryo var senin bununla işin zorHapise düşebilirsin katil olup
![]()
![]()
@Forumdash
Bu konuda ne çok upplanıyorBir ara sarmıştım magazin haberlere
![]()