Söz var başka ne vardı kı izlediğimizNasıl yok izlediklerimin ikisini sen de izliyorsun![]()
![]()
Söz var başka ne vardı kı izlediğimizNasıl yok izlediklerimin ikisini sen de izliyorsun![]()
![]()
Aaa doğru Kenanda vardıMehmed var![]()
Senaryo zaten baştan bozuktuAaa doğru Kenanda vardı![]()
![]()
Ahh şu Çukur için inat etmeseydin gerçi senaryo bozdu ama neyse
![]()
Oooo onu söylesene baştan be 😱😱😱Senaryo zaten baştan bozuktubu aralar Kurtlar Vadisi'ni de izliyorum zaten ona başlayınca şu anki saçma sapan mafya dizileri hiç ilgimi çekmiyor
![]()
Evet eski vadiyi pusuyu değil yani 2003'te başlayan Kurtlar Vadisi'ni ama ilk defa değil ilk çıktığı dönemler izlemiştim ama yıllar geçti tabi unutmuşum tekrar başladım gerçek bir efsane yaniOooo onu söylesene baştan be 😱😱😱
Eski vadiyimi ilk defamı izliyorsun![]()
Aaa olsun tekrar izlemende iyidir şuan çoğu yeni diziye bin basar kaçıncı bölümdesinEvet eski vadiyi pusuyu değil yani 2003'te başlayan Kurtlar Vadisi'ni ama ilk defa değil ilk çıktığı dönemler izlemiştim ama yıllar geçti tabi unutmuşum tekrar başladım gerçek bir efsane yani![]()
Hepsine ya şu anda bu diziden daha sağlam bir dizi yok ekranlarda 64 bölüm izledim yakında bitiririm az kaldıAaa olsun tekrar izlemende iyidir şuan çoğu yeni diziye bin basar kaçıncı bölümdesin![]()
Oooo sen baya izlemişsin bende tekrar başladımda şu konuya kalan bölümlerde yorum yap bari katkın olsun bende konu için izleyip yorumlamaya başladım tekrarHepsine ya şu anda bu diziden daha sağlam bir dizi yok ekranlarda 64 bölüm izledim yakında bitiririm az kaldı![]()
Tamam yaparım bu konuyu bilmiyordumOooo sen baya izlemişsin bende tekrar başladımda şu konuya kalan bölümlerde yorum yap bari katkın olsun bende konu için izleyip yorumlamaya başladım tekrar![]()
![]()
https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-1-97-bölüm-yorumları.258704/page-10
Hahha tamm sizin cilveleşmenizi konusurkan ona uygun bir kız koyması![]()
![]()
![]()
Tanımıyorum ki ben kızı![]()
Kız öyle cilveleşme milveleşme diyeceğine direkt desene "kuman" diye
Yaaa bu kız için izlenir sadeceKoreliler'den zarar gelmez![]()
![]()
Tamam yaparım bu konuyu bilmiyordum![]()
Ooo @Forumdash düşündüğümden daha şey çıktı ayollKız öyle cilveleşme milveleşme diyeceğine direkt desene "kuman" diye
Yaaa bu kız için izlenir sadeceBir saç savuruşu var @Çiğdem- bile beğendi
Utanmasa elimden alacak kızı
![]()
Kız öyle cilveleşme milveleşme diyeceğine direkt desene "kuman" diye
Yaaa bu kız için izlenir sadeceBir saç savuruşu var @Çiğdem- bile beğendi
Utanmasa elimden alacak kızı
![]()
Faruk bey öyle şeyler yapmaz kuma falan yokOoo @Forumdash düşündüğümden daha şey çıktı ayollBen yine masum düşünüyordum bu resmen @eskici nin ütüne Koreli kuma getirdim diyor
![]()
![]()
![]()
Hahahah avatarı hemen değiştirmesini emret @Forumdash a yoksa bu kuma senin papucunu dama atacak ayollFaruk bey öyle şeyler yapmaz kuma falan yok![]()
![]()
Ney çıktı ney? Abin hakkında ne biçim konuşuyorsunOoo @Forumdash düşündüğümden daha şey çıktı ayollBen yine masum düşünüyordum bu resmen @eskici nin ütüne Koreli kuma getirdim diyor
![]()
![]()
![]()
Üstüne gül koklanırdım yaaFaruk bey öyle şeyler yapmaz kuma falan yok![]()
![]()
Bir şey olmazHahahah avatarı hemen değiştirmesini emret @Forumdash a yoksa bu kuma senin papucunu dama atacak ayoll![]()
![]()
![]()
Bir şey olmaz![]()
Abimsin diye yengemin üstüne gül koklamana izin vericeğimimi sandın ayollNey çıktı ney? Abin hakkında ne biçim konuşuyorsun
Üstüne gül koklanırdım yaa![]()
Helal sana ÇikoAbimsin diye yengemin üstüne gül koklamana izin vericeğimimi sandın ayoll![]()
![]()
@eskici cinin yanındayım ben
![]()