Onlar senin düşüncelerin işte sadeceAaa sizde suçu bana atıp benim üzerimden cilveşeliyorsunuz ayoll![]()
![]()
![]()
Onlar senin düşüncelerin işte sadeceAaa sizde suçu bana atıp benim üzerimden cilveşeliyorsunuz ayoll![]()
![]()
![]()
Köylü kızı oldugun çok belliAaa sizde suçu bana atıp benim üzerimden cilveşeliyorsunuz ayoll![]()
![]()
![]()
Köylü kızı oldugun çok belliTeyzeler gibisin herkesin arasını yapıyorsun ama burdan sana ekmek yok
@eskici güçlerimizi birleştirip savuşturmalıyız
![]()
Hahahah Siz sadece benim yanımda rahat takılıyorsunuz oyüzden sık sık bir araya gelmeliyizOnlar senin düşüncelerin işte sadece![]()
![]()
Köylü kızı oldugun çok belliTeyzeler gibisin herkesin arasını yapıyorsun ama burdan sana ekmek yok
@eskici güçlerimizi birleştirip savuşturmalıyız
![]()
Savuşturalım Faruk beyHahahah Siz sadece benim yanımda rahat takılıyorsunuz oyüzden sık sık bir araya gelmeliyiz![]()
![]()
![]()
Hahahah Siz sadece benim yanımda rahat takılıyorsunuz oyüzden sık sık bir araya gelmeliyiz![]()
![]()
![]()
Bi ara klüp yakıyorduk lütfen o moda dönelimSavuşturalım Faruk bey![]()
![]()
Bu avatar neBi ara klüp yakıyorduk lütfen o moda dönelimÇukur gibiyiz senaryomuz şuan çok kötü
![]()
Ne heyecan yapıcam ya
Hahha tamm sizin cilveleşmenizi konusurkan ona uygun bir kız koymasıNe heyecan yapıcam ya![]()
![]()
Tanımıyorum ki ben kızıHahha tamm sizin cilveleşmenizi konusurkan ona uygun bir kız koyması![]()
![]()
![]()
Koreliler'den zarar gelmez
Sanada önerecemde Soygunu 1 yılda zor bitirdinKoreliler'den zarar gelmez![]()
![]()
Bu aralar dizi falan izleyemem zaten elimdekiler yetiyor banaSanada önerecemde Soygunu 1 yılda zor bitirdin![]()
![]()
![]()
Ne izliyorsunBu aralar dizi falan izleyemem zaten elimdekiler yetiyor bana![]()
![]()
Aaa yabancı dizi sandımBizim Türk dizilerini işte biliyorsun![]()
Nasıl yok izlediklerimin ikisini sen de izliyorsunAaa yabancı dizi sandımTürk dizisinden işe yarar izlediğin bir şey yok
![]()