Aynen öyle olacak gibiO başlayana kadar Medcezir final yapacak.![]()
Karagül kalitesi yetiyor.Güzel.Çabuk ol ama her geçen hafta kaliteden mahrum kalmış oluyorsun.
![]()
Aynen öyle olacak gibiO başlayana kadar Medcezir final yapacak.![]()
Karagül kalitesi yetiyor.Güzel.Çabuk ol ama her geçen hafta kaliteden mahrum kalmış oluyorsun.
![]()
Ab'de ayı zirvede kapatan dizi niye final yapsın arkadaşımO başlayana kadar Medcezir final yapacak.![]()
Karagül'e bayram sökmez ama sen kendi dizinden umudu kesmişsin.Karagül de Medcezir de düşecek yarın bayram tatiline çıkan olmuştur bugünden.![]()
Yok artık 😱Aynen öyle olacak gibi
Karagül kalitesi yetiyor.![]()
Rakibi Karagül bu ay onu AB grubunda bırakmayacak he bir de o hafta Karagül'ün boşluğundan iyi yararlandığı için doğaldır. Şimdi yapsın da görelim.Ab'de ayı zirvede kapatan dizi niye final yapsın arkadaşım![]()
Yoo yarın da ab bizimdir.Karagül'e bayram sökmez ama sen kendi dizinden umudu kesmişsin.![]()
Sen bir izle.Yok artık 😱![]()
Valla bakalım içimiz kararıyor mu yoksa yarın totalde 12 reyting alıyor muyuz göreceğiz.Yoo yarın da ab bizimdir.Bayramda Karagül izlenilmez içi kararır be insanın
![]()
O bacaklara aşina olmuş gençlik dizisi altında bacak seyrediyor.Sen bir izle.
Bağımlısı olursunKARAGÜL için FOX'u seçin
![]()
Ay tamam sana Kendal'ınla mutluluklar.Sen bir izle.
Bağımlısı olursunKARAGÜL için FOX'u seçin
![]()
OhaValla bakalım içimiz kararıyor mu yoksa yarın totalde 12 reyting alıyor muyuz göreceğiz.
O bacaklara aşina olmuş gençlik dizisi altında bacak seyrediyor.![]()
Sende ne yanar dönersin be Yiğido ne halin varsa gör.
Hayal kurmayalım lütfen 10 zor alır.Valla bakalım içimiz kararıyor mu yoksa yarın totalde 12 reyting alıyor muyuz göreceğiz.
O bacaklara aşina olmuş gençlik dizisi altında bacak seyrediyor.![]()
Geçen hafta 10,47 aldı bu hafta yükseliş hız kesmeden devam edecek parmağımı dilime sürdüm ve aha buraya yazdım.Hayal kurmayalım lütfen 10 zor alır.![]()
Aynen ne işin olur senin köylü dizileriyle
Eyv sanaAynen ne işin olur senin köylü dizileriyle
Gel Medcezir'e gözün gönlün açılsın az.![]()
Köylü olduğunuz zamanları unutmayın.Aynen ne işin olur senin köylü dizileriyle
Gel Medcezir'e gözün gönlün açılsın az.![]()
Belki hic köyde yasamadilar ve köyde yasayan akrabaları yok ayni bnm gibi 😉Köylü olduğunuz zamanları unutmayın.![]()
Eyv sana
Ben Denizimle Karagül izleyeceğim![]()
Sıktınız artık yeter gidiyorum ben daha da bu konuya uğramam.Köylü olduğunuz zamanları unutmayın.![]()
Köylü olmak için köyde mi yaşamak gerekiyor.Belki hic köyde yasamadilar ve köyde yasayan akrabaları yok ayni bnm gibi 😉
Ayrica Deniz karakteri ne zaman dahil olcak diziye biliyormusun![]()
@Yakamoz-Asi gel al şu kot kafayı buradan baş edemedi Karagülcülerle.Sıktınız artık yeter gidiyorum ben daha da bu konuya uğramam.![]()