Medcezir'in eski bölümlerini izliyordu yetişemedi maalesef yeni sezona.En azından bizimkini unutuyor sizinkini hiç hatırlamıyor.![]()
Orası doğru Deniz.Medcezir'in eski bölümlerini izliyordu yetişemedi maalesef yeni sezona.
Kendi kaybeder.![]()
Kaybedeceği tek şey iki üç sütun gibi bacak olur onu da dışarda görmesi muhtemel.Medcezir'in eski bölümlerini izliyordu yetişemedi maalesef yeni sezona.
Kendi kaybeder.![]()
İyi ki bozulmuş ve asıl kaliteyi görmüşsün.Orası doğru Deniz.
Ekran Kartım bozulmasaydı şuan Medcezir hastasıydım![]()
İyi ki bozulmuş diyorİyi ki bozulmuş ve asıl kaliteyi görmüşsün.![]()
Ne varmışİyi ki bozulmuş diyor
100 lira para
Hemde tam medcezir 1. bölümü açtım pc gitti
O dizide birşey var @Bully![]()
1. Bölüm jeneriğin yarısı.Ne varmışKaçıncı bölümde kalmıştın sen bu arada
![]()
Karagül'ü de boşluktan izleyecek.Benim duymuş olmam şuan Medcezir izlemediği gerçeğini değiştirmiyor.![]()
E yuh yani başlamamışsın ki sen daha diziye.1. Bölüm jeneriğin yarısı.![]()
![]()
![]()
Neticede izleyecek aslında haklısın Karagül harici büyük boşluk var Cuma günü.Karagül'ü de boşluktan izleyecek.
E yuh yani başlamamışsın ki sen daha diziye.![]()
Aynen işteKaragül'ü de boşluktan izleyecek.
E yuh yani başlamamışsın ki sen daha diziye.![]()
Cuma gününde bir ab boşluğu var o boşluğu da tek kapatan dizi Medcezir.Neticede izleyecek aslında haklısın Karagül harici büyük boşluk var Cuma günü.![]()
Bu hafta gör bakalım boşlukları kim dolduracak.Cuma gününde bir ab boşluğu var o boşluğu da tek kapatan dizi Medcezir.![]()
Güzel.Aynen işte
Tam açtım pc gitti
Neyse bayramdan sonra veriyorum
Başlar yetişirim size.![]()
O başlayana kadar Medcezir final yapacak.Güzel.Çabuk ol ama her geçen hafta kaliteden mahrum kalmış oluyorsun.
![]()
Karagül de Medcezir de düşecek yarın bayram tatiline çıkan olmuştur bugünden.Bu hafta gör bakalım boşlukları kim dolduracak.![]()