Medcezir'in eski bölümlerini izliyordu yetişemedi maalesef yeni sezona.En azından bizimkini unutuyor sizinkini hiç hatırlamıyor.
Orası doğru Deniz.Medcezir'in eski bölümlerini izliyordu yetişemedi maalesef yeni sezona.
Kendi kaybeder.
Kaybedeceği tek şey iki üç sütun gibi bacak olur onu da dışarda görmesi muhtemel.Medcezir'in eski bölümlerini izliyordu yetişemedi maalesef yeni sezona.
Kendi kaybeder.
İyi ki bozulmuş ve asıl kaliteyi görmüşsün.Orası doğru Deniz.
Ekran Kartım bozulmasaydı şuan Medcezir hastasıydım
İyi ki bozulmuş diyorİyi ki bozulmuş ve asıl kaliteyi görmüşsün.
Ne varmış Kaçıncı bölümde kalmıştın sen bu aradaİyi ki bozulmuş diyor
100 lira para
Hemde tam medcezir 1. bölümü açtım pc gitti
O dizide birşey var @Bully
1. Bölüm jeneriğin yarısı.Ne varmış Kaçıncı bölümde kalmıştın sen bu arada
Karagül'ü de boşluktan izleyecek.Benim duymuş olmam şuan Medcezir izlemediği gerçeğini değiştirmiyor.
E yuh yani başlamamışsın ki sen daha diziye.1. Bölüm jeneriğin yarısı.
Neticede izleyecek aslında haklısın Karagül harici büyük boşluk var Cuma günü.Karagül'ü de boşluktan izleyecek.
E yuh yani başlamamışsın ki sen daha diziye.
Aynen işteKaragül'ü de boşluktan izleyecek.
E yuh yani başlamamışsın ki sen daha diziye.
Cuma gününde bir ab boşluğu var o boşluğu da tek kapatan dizi Medcezir.Neticede izleyecek aslında haklısın Karagül harici büyük boşluk var Cuma günü.
Bu hafta gör bakalım boşlukları kim dolduracak.Cuma gününde bir ab boşluğu var o boşluğu da tek kapatan dizi Medcezir.
Güzel. Çabuk ol ama her geçen hafta kaliteden mahrum kalmış oluyorsun.Aynen işte
Tam açtım pc gitti
Neyse bayramdan sonra veriyorum
Başlar yetişirim size.
O başlayana kadar Medcezir final yapacak.Güzel. Çabuk ol ama her geçen hafta kaliteden mahrum kalmış oluyorsun.
Karagül de Medcezir de düşecek yarın bayram tatiline çıkan olmuştur bugünden.Bu hafta gör bakalım boşlukları kim dolduracak.