O zamanki psikolojik durumuna bağlıO zaman haftaya Karagüldesin
O zamanki psikolojik durumuna bağlıO zaman haftaya Karagüldesin
Karagül her türlü psikolojiye açık. Özlem'in sahneleriyle gülüyoruz, Kadriye'nin sahneleriyle ağlıyoruz, Narin'in sahneleriyle çaresiz kalıyoruz, Ebru'nun sahneleriyle gücümüz kuvvetimiz yerine geliyor.O zamanki psikolojik durumuna bağlı
Evet o fragmanlar zaten diziyi izlettiriyor fragmanlarımız çok heyecan vericidir ( Bizzat ben fragmanı 5-10 kere izlemeden rahat etmem ) Mutlaka izleyin pişman olmayacaksınız. Baştan peş peşe izlemek daha da tat verir herhalde diğer dizileri öyle izlesemde maalesef bu diziyi öyle yapamıyorum 🙂 hemen izlemem gerekiyorŞimdi izledim bölümü. O nasıl bi bölümdü öyle ya, harika, süper bundan sonra izleyeceğim Karagül'ü. Fragmanda çok heyecanlı. Kendal bence herkesten daha dürüst. Murat nasıl ayrılacak ki diziden ? 😵 @denizz19
Ben bir şey diyorsam kulak vereceksin ona FahriyeEvcenŞimdi izledim bölümü. O nasıl bi bölümdü öyle ya, harika, süper bundan sonra izleyeceğim Karagül'ü. Fragmanda çok heyecanlı. Kendal bence herkesten daha dürüst. Murat nasıl ayrılacak ki diziden ? 😵 @denizz19
Gözümde iyice melunlaştın şu an.@denizz19 ısrarı üzerine bugün bu yorum konusundayım
İlk olucak galiba
Sanane sana hesap mı verecek çocuk kaliteyi seçti sayemde.Gözümde iyice melunlaştın şu an.
Kaliteyi seçse Medcezir izlerdi.Sanane sana hesap mı verecek çocuk kaliteyi seçti sayemde.
Yiğit ne güzel film izleyecekti zorla Karagül izletip eziyet çektirme çocuğa.Yiğit kaliteyi görebilecek yaşta akıllı bir insan öyle değil mi @Yiğitt
Valla yiğit zaten dizinin takipçisi inanmazsan sorYiğit ne güzel film izleyecekti zorla Karagül izletip eziyet çektirme çocuğa.
Madem takipçisi niye önce film izlemeyi tercih etti o zamanValla yiğit zaten dizinin takipçisi inanmazsan sor
Unutmuş çocuk.Madem takipçisi niye önce film izlemeyi tercih etti o zaman
En azından bizimkini unutuyor sizinkini hiç hatırlamıyor.Haklı tabii unutmakla.