O zamanki psikolojik durumuna bağlıO zaman haftaya Karagüldesin![]()
O zamanki psikolojik durumuna bağlıO zaman haftaya Karagüldesin![]()
Karagül her türlü psikolojiye açık. Özlem'in sahneleriyle gülüyoruz, Kadriye'nin sahneleriyle ağlıyoruz, Narin'in sahneleriyle çaresiz kalıyoruz, Ebru'nun sahneleriyle gücümüz kuvvetimiz yerine geliyor.O zamanki psikolojik durumuna bağlı![]()
Evet o fragmanlar zaten diziyi izlettiriyor fragmanlarımız çok heyecan vericidir ( Bizzat ben fragmanı 5-10 kere izlemeden rahat etmemŞimdi izledim bölümü. O nasıl bi bölümdü öyle ya, harika, süper bundan sonra izleyeceğim Karagül'ü. Fragmanda çok heyecanlı. Kendal bence herkesten daha dürüst. Murat nasıl ayrılacak ki diziden ? 😵 @denizz19
Ben bir şey diyorsam kulak vereceksin ona FahriyeEvcenŞimdi izledim bölümü. O nasıl bi bölümdü öyle ya, harika, süper bundan sonra izleyeceğim Karagül'ü. Fragmanda çok heyecanlı. Kendal bence herkesten daha dürüst. Murat nasıl ayrılacak ki diziden ? 😵 @denizz19
Gözümde iyice melunlaştın şu an.
Sanane sana hesap mı verecek çocuk kaliteyi seçti sayemde.Gözümde iyice melunlaştın şu an.![]()
Kaliteyi seçse Medcezir izlerdi.Sanane sana hesap mı verecek çocuk kaliteyi seçti sayemde.![]()
Yiğit ne güzel film izleyecekti zorla Karagül izletip eziyet çektirme çocuğa.Yiğit kaliteyi görebilecek yaşta akıllı bir insan öyle değil mi @Yiğitt![]()
Valla yiğit zaten dizinin takipçisi inanmazsan sorYiğit ne güzel film izleyecekti zorla Karagül izletip eziyet çektirme çocuğa.![]()
Madem takipçisi niye önce film izlemeyi tercih etti o zamanValla yiğit zaten dizinin takipçisi inanmazsan sor![]()
Unutmuş çocuk.Madem takipçisi niye önce film izlemeyi tercih etti o zaman![]()
En azından bizimkini unutuyor sizinkini hiç hatırlamıyor.Haklı tabii unutmakla.![]()