NOW Karagül - Dizi Yorumları

Kadriye Ana'nın Özlem'in umursamaz tavrına tepkisi :
-''Köy yanarken deli saçını tararmış.'' Kızım bu ne hal ? :)
-Ana köy yandıysa ben mi yaktım yakan elbet çeker cezasını :kiki:

Ne yiyecez ana!!! Emine Abla da Ebru'nun peşine takıldı aç kaldıkk !!!:F

Şimdi izledim bölümü. O nasıl bi bölümdü öyle ya, harika, süper bundan sonra izleyeceğim Karagül'ü. Fragmanda çok heyecanlı. Kendal bence herkesten daha dürüst. Murat nasıl ayrılacak ki diziden ? 😵 @denizz19

Şimdi izledim bölümü. O nasıl bi bölümdü öyle ya, harika, süper bundan sonra izleyeceğim Karagül'ü. Fragmanda çok heyecanlı. Kendal bence herkesten daha dürüst. Murat nasıl ayrılacak ki diziden ? 😵 @denizz19
Evet o fragmanlar zaten diziyi izlettiriyor fragmanlarımız çok heyecan vericidir ( Bizzat ben fragmanı 5-10 kere izlemeden rahat etmem :) ) Mutlaka izleyin pişman olmayacaksınız. Baştan peş peşe izlemek daha da tat verir herhalde diğer dizileri öyle izlesemde maalesef bu diziyi öyle yapamıyorum 🙂 hemen izlemem gerekiyor :)

Evet o fragmanlar zaten diziyi izlettiriyor fragmanlarımız çok heyecan vericidir ( Bizzat ben fragmanı 5-10 kere izlemeden rahat etmem :) ) Mutlaka izleyin pişman olmayacaksınız. Baştan peş peşe izlemek daha da tat verir herhalde diğer dizileri öyle izlesemde maalesef bu diziyi öyle yapamıyorum 🙂 hemen izlemem gerekiyor :)
Geçen senenin sezon finali de dahil izledim yazın bu sene fırsat olmadı bugün yeni sezonun 2 bölümünü izledim artık güncel izlerim :)

Ben bir şey diyorsam kulak vereceksin ona FahriyeEvcen :)
Hahaha tamam. :D Özlem için bile izlenir dizi. Şirket hayali süperdi :)