Ebru 60 bölüm ağladı kocam kocam diye şimdiki yaptığı hiç samimi gelmedi banaValla son bölümü gibi gözükmüyor bence ama Ebru boşanma kararı alıyor Murattan
Ebru 60 bölüm ağladı kocam kocam diye şimdiki yaptığı hiç samimi gelmedi banaValla son bölümü gibi gözükmüyor bence ama Ebru boşanma kararı alıyor Murattan
İşte bu senin düz mantığından kaynaklı bir durum. Bahsettiğin durum hiç öyle değil. Bir düşünsene çok sevdiğin biri aylarca öldü diye bilinecek ve yaşadığı halde insanların içine çıkmayacak ve sonra hiçbir şey olmamış gibi geri gelecek. İnsanların kafalarındaki düşünce boyutunu bir düşünmek lazım.Ebru 60 bölüm ağladı kocam kocam diye şimdiki yaptığı hiç samimi gelmedi bana
Ne alaka düz mantıkla ya sen sevdiğini kaybetmenin ne olduğu bilmiyorsun galiba geri gelince gözün hiçbir şey görmez gerçekten yaşasan anlarsınİşte bu senin düz mantığından kaynaklı bir durum. Bahsettiğin durum hiç öyle değil. Bir düşünsene çok sevdiğin biri aylarca öldü diye bilinecek ve yaşadığı halde insanların içine çıkmayacak ve sonra hiçbir şey olmamış gibi geri gelecek. İnsanların kafalarındaki düşünce boyutunu bir düşünmek lazım.
Ne alakası var şimdi Özcan'ın diziden çıkmasının Ebru'nun boşanmasıyla ilgisi yok. Eğer öyle olsa daha uygun bir senaryo ölüm ya da bir yere yollama gibi bir yönteme geçiş olur en fazla. O an insanın yaşadığı duygular karmaşık bir hal alır. Yani hiçbir şey göründüğü kadar toz pembe olamaz. Bu bir dizi neticede senaryonun gidişatı bu yöndeyse bu samimiyetsiz bir tablo demen yanlış. Ayrıca o an ki sinirle söylenen bir durumda olabilir yahut öncesinde gelişecek bir gelişmeyle.Ne alaka düz mantıkla ya sen sevdiğini kaybetmenin ne olduğu bilmiyorsun galiba geri gelince gözün hiçbir şey görmez gerçekten yaşasan anlarsın
Dizide de ebrunun yaptığı samimi değil sırf Özcan çıksın diye böyle bir senaryo yapılmış zaten çok belli )
Bence sen sevdiğin diziyi eleştirmek istemiyorsun yorumun dan onu anladım önceki sevdaluk yorumların da da bakıyordum hiç eleştirmiyordun )Ne alakası var şimdi Özcan'ın diziden çıkmasının Ebru'nun boşanmasıyla ilgisi yok. Eğer öyle olsa daha uygun bir senaryo ölüm ya da bir yere yollama gibi bir yönteme geçiş olur en fazla. O an insanın yaşadığı duygular karmaşık bir hal alır. Yani hiçbir şey göründüğü kadar toz pembe olamaz. Bu bir dizi neticede senaryonun gidişatı bu yöndeyse bu samimiyetsiz bir tablo demen yanlış. Ayrıca o an ki sinirle söylenen bir durumda olabilir yahut öncesinde gelişecek bir gelişmeyle.
Alakası yok ben izlediğim her diziyi eleştiririm. Ama biraz eğri oturup doğru konuşmak gerek bu bölüm çok iyi işlendi. O son sahnede sırf bakışmalarla bitirilmesi hoşuma gitmedi mesela daha vurucu bitirilebilirdi. İzlediğim dizinin iyi yönlerini gördüğüm kadar kötü yönlerini de görürüm yani Sevdaluk konumuz değil ama söyleyeyim orada işlenen ve uzun süren HES sorununun uzatılmasını hep sıkıcı buldum ve gereksizde buldum. Ve bunu her fırsatta söyledim.Bence sen sevdiğin diziyi eleştirmek istemiyorsun yorumun dan onu anladım önceki sevdaluk yorumların da da bakıyordum hiç eleştirmiyordur )
Muthis bi fragman.Alakası yok ben izlediğim her diziyi eleştiririm. Ama biraz eğri oturup doğru konuşmak gerek bu bölüm çok iyi işlendi. O son sahnede sırf bakışmalarla bitirilmesi hoşuma gitmedi mesela daha vurucu bitirilebilirdi. İzlediğim dizinin iyi yönlerini gördüğüm kadar kötü yönlerini de görürüm yani Sevdaluk konumuz değil ama söyleyeyim orada işlenen ve uzun süren HES sorununun uzatılmasını hep sıkıcı buldum ve gereksizde buldum. Ve bunu her fırsatta söyledim.
@KayıpSehir @Fks14 @eros @HachiKo @Yiğitt
Öncesini bilmediğin için her şey normal diyebilirim.@denizz19 adam ölmedim burdayım diyor yine yaranamıyor. tam bir kot kafa bakış açısı
Benim tahmin ettiğim reytingler aslında neredeyse 11 reyting AB grubu içinde 7,5 reyting diyordum onu da aldı11'e yakın aldık reytinglerde nasıl? @denizz19
Haftaya daha da artar süper bitti zaten.Benim tahmin ettiğim reytingler aslında neredeyse 11 reyting AB grubu içinde 7,5 reyting diyordum onu da aldı
Haftaya 12,50Haftaya daha da artar süper bitti zaten.
Bence de.Karagüle Tebrikler
Medcezir 2.olmayi hak ediyordu
Ben dün medcezir izledim ama Karagül daha heyacanliydiBence de.
O zaman haftaya KaragüldesinBen dün medcezir izledim ama Karagül daha heyacanliydi