Git o kalite yoksunu Medcezir dizi yorumunaSıktınız artık yeter gidiyorum ben daha da bu konuya uğramam.
Git o kalite yoksunu Medcezir dizi yorumunaSıktınız artık yeter gidiyorum ben daha da bu konuya uğramam.
Dedim ya iste soyunun köye dayanmasi lazim babaanneleri falan oyle olmasi lazim ama bn köylü degilim onlarda boyle olabilir 😉Köylü olmak için köyde mi yaşamak gerekiyor.
@Yakamoz-Asi gel al şu kot kafayı buradan baş edemedi Karagülcülerle.
Bilmiyorum bu bölüm gelebilir.Dedim ya iste soyunun köye dayanmasi lazim babaanneleri falan oyle olmasi lazim ama bn köylü degilim onlarda boyle olabilir 😉
Sorumu cevaplamadin bu arada deniz ne zaman gelcek biliyomusun deniz 😉
Ne baş edemicem çakma Karagülcüyle birlikte iyi seyirler size hadi daha fazla muhattap olamayacağım sizlerle.Köylü olmak için köyde mi yaşamak gerekiyor.
@Yakamoz-Asi gel al şu kot kafayı buradan baş edemedi Karagülcülerle.
Benim haslığım onun çakmalığını kapatır merak etme sen bir daha görmeyeyim seni burada.Ne baş edemicem çakma Karagülcüyle birlikte iyi seyirler size hadi daha fazla muhattap olamayacağım sizlerle.
Konuşmalarına dikkat et konuyu kilitlerim yorum yapamazsınız valla bu akşam.Benim haslığım onun çakmalığını kapatır merak etme sen bir daha görmeyeyim seni burada.
Medcezir binanızı basarım valla. Birazda orayı karıştıracağım.Konuşmalarına dikkat et konuyu kilitlerim yorum yapamazsınız valla bu akşam.
Konumuzu kirletmene izin vereceğimi sanılıyorsan çok yanılıyorsun. Silerim mesajlarını.Medcezir binanızı basarım valla. Birazda orayı karıştıracağım.
Silersen sil ben favori üyeyim.Konumuzu kirletmene izin vereceğimi sanılıyorsan çok yanılıyorsun. Silerim mesajlarını.
Ah Deniz sen bu hallere düşecek miydinKonumuzu kirletmene izin vereceğimi sanılıyorsan çok yanılıyorsun. Silerim mesajlarını.
Yazık sana.Silersen sil ben favori üyeyim.
Ona göre. Sen de akıllı ol.Ah Deniz sen bu hallere düşecek miydin
Hala inanamıyorum
Deniz modların adamıYazık sana.
Ona göre. Sen de akıllı ol.
Yoldan çıkartmayın adamı ha.Deniz modların adamı
Tehditlere bak 😱
O ateş olsa cürmüm kadar yer yakarDeniz modların adamı
Tehditlere bak 😱
Ateş olsan sönersinYoldan çıkartmayın adamı ha.
Onu bile yakamazO ateş olsa cürmüm kadar yer yakar
O ateş olsa cürmüm kadar yer yakar
Peki gençler siz istediniz.Ateş olsan sönersin
Onu bile yakamaz