Git o kalite yoksunu Medcezir dizi yorumunaSıktınız artık yeter gidiyorum ben daha da bu konuya uğramam.![]()
Git o kalite yoksunu Medcezir dizi yorumunaSıktınız artık yeter gidiyorum ben daha da bu konuya uğramam.![]()
Dedim ya iste soyunun köye dayanmasi lazim babaanneleri falan oyle olmasi lazim ama bn köylü degilim onlarda boyle olabilir 😉Köylü olmak için köyde mi yaşamak gerekiyor.
@Yakamoz-Asi gel al şu kot kafayı buradan baş edemedi Karagülcülerle.![]()
Bilmiyorum bu bölüm gelebilir.Dedim ya iste soyunun köye dayanmasi lazim babaanneleri falan oyle olmasi lazim ama bn köylü degilim onlarda boyle olabilir 😉
Sorumu cevaplamadin bu arada deniz ne zaman gelcek biliyomusun deniz 😉
Ne baş edemicem çakma Karagülcüyle birlikte iyi seyirler size hadi daha fazla muhattap olamayacağım sizlerle.Köylü olmak için köyde mi yaşamak gerekiyor.
@Yakamoz-Asi gel al şu kot kafayı buradan baş edemedi Karagülcülerle.![]()
Benim haslığım onun çakmalığını kapatır merak etme sen bir daha görmeyeyim seni burada.Ne baş edemicem çakma Karagülcüyle birlikte iyi seyirler size hadi daha fazla muhattap olamayacağım sizlerle.![]()
Konuşmalarına dikkat et konuyu kilitlerim yorum yapamazsınız valla bu akşam.Benim haslığım onun çakmalığını kapatır merak etme sen bir daha görmeyeyim seni burada.![]()
Medcezir binanızı basarım valla. Birazda orayı karıştıracağım.Konuşmalarına dikkat et konuyu kilitlerim yorum yapamazsınız valla bu akşam.![]()
Konumuzu kirletmene izin vereceğimi sanılıyorsan çok yanılıyorsun.Medcezir binanızı basarım valla. Birazda orayı karıştıracağım.![]()
Silersen sil ben favori üyeyim.Konumuzu kirletmene izin vereceğimi sanılıyorsan çok yanılıyorsun.Silerim mesajlarını.
![]()
Ah Deniz sen bu hallere düşecek miydinKonumuzu kirletmene izin vereceğimi sanılıyorsan çok yanılıyorsun.Silerim mesajlarını.
![]()
Yazık sana.Silersen sil ben favori üyeyim.![]()
Ona göre. Sen de akıllı ol.Ah Deniz sen bu hallere düşecek miydin
Hala inanamıyorum![]()
Deniz modların adamıYazık sana.
Ona göre. Sen de akıllı ol.![]()
Yoldan çıkartmayın adamı ha.Deniz modların adamı
Tehditlere bak 😱
O ateş olsa cürmüm kadar yer yakarDeniz modların adamı
Tehditlere bak 😱
Ateş olsan sönersinYoldan çıkartmayın adamı ha.![]()
Onu bile yakamazO ateş olsa cürmüm kadar yer yakar![]()
O ateş olsa cürmüm kadar yer yakar![]()
Peki gençler siz istediniz.Ateş olsan sönersin
Onu bile yakamaz![]()