NOW Karagül - Dizi Yorumları

23:43 son reklamda vermiş olduk dönüş direk bitiş diyebiliriz Murat düştü bayıldı gelecek hafta ölüm var diyebiliriz.
Diğer bölüm baya feryat figan olacak :T Şimdi fragman heyecanla bekleniyi fragman bomba olacaktır

Diğer bölüm baya feryat figan olacak :T Şimdi fragman heyecanla bekleniyi fragman bomba olacaktır​
Merakla bekliyorum fragmanı şuan televizyon BAŞINDA. :)

Diğer bölüm baya feryat figan olacak :T Şimdi fragman heyecanla bekleniyi fragman bomba olacaktır
Merakla bekliyorum fragmanı şuan televizyon BAŞINDA. :)
Aynı durum. Ah Kadriye Ana ah Ebru pişman olacaksınız.Düşünce nasıl da adamın başına üşüştüler :bağır:

Tam ayarlamışlar zamanı öldükten sonraki Salı Kaderimin Yazıldığı gün başlıyor. :)

Niye ölüyor peki bu sefer?
Ölüm sebebi Kendal teknedeyken bunun kafasına falan sopayla büyük darbeler indirmişti. Bu yüzden beyinde oluşan kan pıhtılaşması sebebiyle ameliyat olmasına rağmen tam anlamıyla bitirilememiş. Bu da kan pıhtısının büyümesi sebebiyle ölümüne neden olacak. :) Haftaya kopacağız. :D

Diziye bu sezon hiç bakamadım ama dediğim gibi Murat'ın ölmesi, Yavuz Bingöl'ün ayrılması felan dizide senaryo anlamında bir eksiklik yaratacak gibi. Çünkü geçtiğimiz yıl sırf Murat karakteri üzerinden gitmişti senaryo. Şimdi nasıl ilerleyecek gerçekten bilmiyorum?

Ölüm sebebi Kendal teknedeyken bunun kafasına falan sopayla büyük darbeler indirmişti. Bu yüzden beyinde oluşan kan pıhtılaşması sebebiyle ameliyat olmasına rağmen tam anlamıyla bitirilememiş. Bu da kan pıhtısının büyümesi sebebiyle ölümüne neden olacak. :) Haftaya kopacağız. :D
vadiciler gibi 15 reyting mi bewkliyorsun :A

Keşke açık kapa bıraksalardı yine Kaderimin Yazıldığı Gün tutmazsa dönerdi yine Karagül'e. :F

Son düzenleme:
Alış böyle şeylere :)
Ama ayrilmamasi lazim mine tugay gibimi olcak buda.
Yahu tutan bi diziden neden ayrilirsin kıyıda köşede gozuksende bu senin yararina mesela karaguldeki maya kıyıda köşede duruyor ama bu onun yararına 😉