Diğer bölüm baya feryat figan olacak Şimdi fragman heyecanla bekleniyi fragman bomba olacaktır23:43 son reklamda vermiş olduk dönüş direk bitiş diyebiliriz Murat düştü bayıldı gelecek hafta ölüm var diyebiliriz.
Diğer bölüm baya feryat figan olacak Şimdi fragman heyecanla bekleniyi fragman bomba olacaktır23:43 son reklamda vermiş olduk dönüş direk bitiş diyebiliriz Murat düştü bayıldı gelecek hafta ölüm var diyebiliriz.
Aynı durum. Ah Kadriye Ana ah Ebru pişman olacaksınız.Düşünce nasıl da adamın başına üşüştülerDiğer bölüm baya feryat figan olacak Şimdi fragman heyecanla bekleniyi fragman bomba olacaktır
Merakla bekliyorum fragmanı şuan televizyon BAŞINDA.
10 ekimde bub bölüm 14 ekimde adamın yeni dizisi var bi zahmet ölsünAynı durum. Ah Kadriye Ana ah Ebru pişman olacaksınız.Düşünce nasıl da adamın başına üşüştüler
Son 1 dakika
@dizi kolik @mrt-06 @Bully @xemrexxx @FahriyEvcen @Fks14 @zara85 @KayıpSehir
Bakın da fragman görün Murat ölüyor haftaya.
Tam ayarlamışlar zamanı öldükten sonraki Salı Kaderimin Yazıldığı gün başlıyor.Aynı durum. Ah Kadriye Ana ah Ebru pişman olacaksınız.Düşünce nasıl da adamın başına üşüştüler
Son 1 dakika
Ölüm sebebi Kendal teknedeyken bunun kafasına falan sopayla büyük darbeler indirmişti. Bu yüzden beyinde oluşan kan pıhtılaşması sebebiyle ameliyat olmasına rağmen tam anlamıyla bitirilememiş. Bu da kan pıhtısının büyümesi sebebiyle ölümüne neden olacak. Haftaya kopacağız.Tam ayarlamışlar zamanı öldükten sonraki Salı Kaderimin Yazıldığı gün başlıyor.
Niye ölüyor peki bu sefer?
vadiciler gibi 15 reyting mi bewkliyorsunÖlüm sebebi Kendal teknedeyken bunun kafasına falan sopayla büyük darbeler indirmişti. Bu yüzden beyinde oluşan kan pıhtılaşması sebebiyle ameliyat olmasına rağmen tam anlamıyla bitirilememiş. Bu da kan pıhtısının büyümesi sebebiyle ölümüne neden olacak. Haftaya kopacağız.
Keşke açık kapa bıraksalardı yine Kaderimin Yazıldığı Gün tutmazsa dönerdi yine Karagül'e.Ölüm sebebi Kendal teknedeyken bunun kafasına falan sopayla büyük darbeler indirmişti. Bu yüzden beyinde oluşan kan pıhtılaşması sebebiyle ameliyat olmasına rağmen tam anlamıyla bitirilememiş. Bu da kan pıhtısının büyümesi sebebiyle ölümüne neden olacak. Haftaya kopacağız.
Valla geçen sezon 14 küsür reyting alıyorduk neden olmasın.vadiciler gibi 15 reyting mi bewkliyorsun
O dizide tutacak bence.Keşke açık kapa bıraksalardı yine Kaderimin Yazıldığı Gün tutmazsa dönerdi yine Karagül'e.
Ben o kadar emin değilim bence Emanet kadar anca alır. İlk bölüme bakmak lazım tabii.Valla geçen sezon 14 küsür reyting alıyorduk neden olmasın.
O dizide tutacak bence.
Ben 5-6 reyting arasında alabilir diye düşünüyorum.Ben o kadar emin değilim bence Emanet kadar anca alır. İlk bölüme bakmak lazım tabii.
Fragman da ne fragman.Gerçekten Ada fragmanlara heyecan katıyor haykırışlarıyla Gebersin BaranAynı durum. Ah Kadriye Ana ah Ebru pişman olacaksınız.Düşünce nasıl da adamın başına üşüştüler
Son 1 dakika
Yakında olabilirBölümü çok beğendim. Yavuz Bingöl de mi ayrılıyor? 
Ama ayrilmamasi lazim mine tugay gibimi olcak buda.Alış böyle şeylere
Belki başka bir diziden teklif almıştırAma ayrilmamasi lazim mine tugay gibimi olcak buda.
Yahu tutan bi diziden neden ayrilirsin kıyıda köşede gozuksende bu senin yararina mesela karaguldeki maya kıyıda köşede duruyor ama bu onun yararına 😉