Aynen öyle olacak gibiO başlayana kadar Medcezir final yapacak.
Karagül kalitesi yetiyor.Güzel. Çabuk ol ama her geçen hafta kaliteden mahrum kalmış oluyorsun.
Aynen öyle olacak gibiO başlayana kadar Medcezir final yapacak.
Karagül kalitesi yetiyor.Güzel. Çabuk ol ama her geçen hafta kaliteden mahrum kalmış oluyorsun.
Ab'de ayı zirvede kapatan dizi niye final yapsın arkadaşımO başlayana kadar Medcezir final yapacak.
Karagül'e bayram sökmez ama sen kendi dizinden umudu kesmişsin.Karagül de Medcezir de düşecek yarın bayram tatiline çıkan olmuştur bugünden.
Yok artık 😱Aynen öyle olacak gibi
Karagül kalitesi yetiyor.
Rakibi Karagül bu ay onu AB grubunda bırakmayacak he bir de o hafta Karagül'ün boşluğundan iyi yararlandığı için doğaldır. Şimdi yapsın da görelim.Ab'de ayı zirvede kapatan dizi niye final yapsın arkadaşım
Yoo yarın da ab bizimdir. Bayramda Karagül izlenilmez içi kararır be insanınKaragül'e bayram sökmez ama sen kendi dizinden umudu kesmişsin.
Sen bir izle.Yok artık 😱
Valla bakalım içimiz kararıyor mu yoksa yarın totalde 12 reyting alıyor muyuz göreceğiz.Yoo yarın da ab bizimdir. Bayramda Karagül izlenilmez içi kararır be insanın
O bacaklara aşina olmuş gençlik dizisi altında bacak seyrediyor.Sen bir izle.
Bağımlısı olursun KARAGÜL için FOX'u seçin
Ay tamam sana Kendal'ınla mutluluklar.Sen bir izle.
Bağımlısı olursun KARAGÜL için FOX'u seçin
OhaValla bakalım içimiz kararıyor mu yoksa yarın totalde 12 reyting alıyor muyuz göreceğiz.
O bacaklara aşina olmuş gençlik dizisi altında bacak seyrediyor.
Sende ne yanar dönersin be Yiğido ne halin varsa gör.
Hayal kurmayalım lütfen 10 zor alır.Valla bakalım içimiz kararıyor mu yoksa yarın totalde 12 reyting alıyor muyuz göreceğiz.
O bacaklara aşina olmuş gençlik dizisi altında bacak seyrediyor.
Geçen hafta 10,47 aldı bu hafta yükseliş hız kesmeden devam edecek parmağımı dilime sürdüm ve aha buraya yazdım.Hayal kurmayalım lütfen 10 zor alır.
Aynen ne işin olur senin köylü dizileriyle
Eyv sanaAynen ne işin olur senin köylü dizileriyle
Gel Medcezir'e gözün gönlün açılsın az.
Köylü olduğunuz zamanları unutmayın.Aynen ne işin olur senin köylü dizileriyle
Gel Medcezir'e gözün gönlün açılsın az.
Belki hic köyde yasamadilar ve köyde yasayan akrabaları yok ayni bnm gibi 😉Köylü olduğunuz zamanları unutmayın.
Eyv sana
Ben Denizimle Karagül izleyeceğim
Sıktınız artık yeter gidiyorum ben daha da bu konuya uğramam.Köylü olduğunuz zamanları unutmayın.
Köylü olmak için köyde mi yaşamak gerekiyor.Belki hic köyde yasamadilar ve köyde yasayan akrabaları yok ayni bnm gibi 😉
Ayrica Deniz karakteri ne zaman dahil olcak diziye biliyormusun
@Yakamoz-Asi gel al şu kot kafayı buradan baş edemedi Karagülcülerle.Sıktınız artık yeter gidiyorum ben daha da bu konuya uğramam.