Hahah Aaa insan yaşlandıkça biraz performansı düşer normalde ama biz yaşlandıkça daha gençleşiyor gibiyiz sankı ayoll Hogartha olmak bunu gerektirir @xemrexxx @serhatt @Harunnn60Herkes ölmeni bekliyor.
Sana daha evvel de demiştim şarap gibi bir insansın yıllar geçtikçe güzelleşiyor, yıllar geçtikçe paha biçilmez oluyorsun ablacım.Hahah Aaa insan yaşlandıkça biraz performansı düşer normalde ama biz yaşlandıkça daha gençleşiyor gibiyiz sankı ayoll Hogartha olmak bunu gerektirir @xemrexxx @serhatt @Harunnn60
Hayır olsun. Videoyu izle kafan dağılır kızım enerji verir sana.Canım gelmiştir de farkedemedim kafam dalgın
Kendi adına konuş,ben yıprandım artıkHahah Aaa insan yaşlandıkça biraz performansı düşer normalde ama biz yaşlandıkça daha gençleşiyor gibiyiz sankı ayoll Hogartha olmak bunu gerektirir @xemrexxx @serhatt @Harunnn60
Pek hayır değil,izlerim şimdiHayır olsun. Videoyu izle kafan dağılır kızım enerji verir sana.
Aaa bismillah daha yeni başladın zaten 😱😱😱Kendi adına konuş,ben yıprandım artık
Aaa çok teşekkürler cnmSana daha evvel de demiştim şarap gibi bir insansın yıllar geçtikçe güzelleşiyor, yıllar geçtikçe paha biçilmez oluyorsun ablacım.
Allah hep yüzünü güldürsün hiç yüzün düşmesin inşallah. 😳Aaa çok teşekkürler cnm
Gülmek cildin güzelliklerini korur der bilim adamları Güleç olmamızın faydaları sanırım bir de şu sigara zıkkımının olmaması
İyi geceler,iyi uykular AtacanAllah hep yüzünü güldürsün hiç yüzün düşmesin inşallah. 😳
Artık ben yatıyorum yarın görüşürüz. İyi geceler. @serhatt
@Aserat Dizimi oku sonra gülerim der @Tolstoyevski Bir şey demese daha iyi olur zaten gece gece beynimiz yanmasın ayollBöyle açtığım eğlence konularına özellikle @Tolstoyevski ve @Aserat'ı etiketlerim iki suratsız hiçbir zaman geri dönüş alamam, abi gülün eğlenin hayat kısa. @Çiğdem-
Reelden bahsediyorum ÇikomAaa bismillah daha yeni başladın zaten 😱😱😱
Aaa olsun Reel faklı sanal farklı davranmamak lazım orada da neşeli olmaya çalış ayoll burada enerji depolaReelden bahsediyorum Çikom
Cicili bicili rüyalar cnmAllah hep yüzünü güldürsün hiç yüzün düşmesin inşallah. 😳
Artık ben yatıyorum yarın görüşürüz. İyi geceler. @serhatt
Öyle kolay olmuyor be gülümAaa olsun Reel faklı sanal farklı davranmamak lazım orada da neşeli olmaya çalış ayoll burada enerji depola
Askerlik sıkıntısımı yada işÖyle kolay olmuyor be gülüm