Bu yorumunu görmemiş olayım ablacım.Aaaa o Hamster bu kuşu yer ayoll
Bu yorumunu görmemiş olayım ablacım.Aaaa o Hamster bu kuşu yer ayoll
Kuş desterenin olsa tam tersini derdin.Aaaa o Hamster bu kuşu yer ayoll
Güzel bir roportaj yapmıştık kendisiyle Oda güzel ilfitat ediyorBabasının kızı işte lafı gediğine oturtur.
Aaa tamam bee seninde asık suratın gülsün diye ettimCikocum beni şu şahsın konularına etiketleme lütfen.
Baba kız kalbini çaldık.Güzel bir roportaj yapmıştık kendisiyle Oda güzel ilfitat ediyor
Kuş desterenin olsa tam tersini derdin.
Şişkoloğundan büyüklüğünden latife ediyorum ayoll konu yine dönüp dolaşıp hayvanlar aleminden destere çıktı @xemrexxxBu yorumunu görmemiş olayım ablacım.
Şişkoloğundan büyüklüğünden latife ediyorum ayoll konu yine dönüp dolaşıp hayvanlar aleminden destere çıktı @xemrexxx
Aaa tamam bee seninde asık suratın gülsün diye ettim
Ayol @Çiğdem- gizli gizli utc izliyor zati. Entrikaya kafası basıyo.@Harunnn60 ile biz bugün baya güldük başka konularda böyle forumda reklam peşinde koşanların konusunda eğlenmiyorum.
@DarkLegenD gelsene müstakbel eşini gör. İki gündür bahsediyoruz.Şişkoloğundan büyüklüğünden latife ediyorum ayoll konu yine dönüp dolaşıp hayvanlar aleminden destere çıktı @xemrexxx
He he Önce söv sonra haha hihi hi hemen
Konu iyice hayvanat bahçesine döndü, sincaplar kuşlar ördekler civcivler. @Harunnn60
Aaa ne dedim anlamadım ayoll destere i bence özlemiş Harun her kelimeyi ona yontuyorHe he Önce söv sonra haha hihi hi hemen
Hayatim simdi reklam değeri olanın konusu ilgi görür buradaki gibi ama bazılarına forumcak tepigi attığımız için reklam yapamıyorlar debelenip duruyorlar onlara da yazık ana dimi lafım sana değil genel ya da @Harunnn60 da alınabilir fok balıklarını katletmek isteyenleri disliyoruz @Çiğdem-@Harunnn60 ile biz bugün baya güldük başka konularda böyle forumda reklam peşinde koşanların konusunda eğlenmiyorum.
İlahi adalet meryoşumun tukenmisligine laf eden daha beter sendromlara girer işte böyleBak işte benle rekabet eden böyle olur sabah ettiğim lafın etkisinden çıkamamış birileri. @xemrexxx
Destere de ayı kategorisiyle konuda yer alabilir.Aaa ne dedim anlamadım ayoll destere i bence özlemiş Harun her kelimeyi ona yontuyor