Adamı gömdü hala içi soğmadı. 😱Aaa ben Sincap o Fok işte Ama destere konusunu kapatalım @Harunnn60 şuan kayışları zorluyor bence @xemrexxx
Adamı gömdü hala içi soğmadı. 😱Aaa ben Sincap o Fok işte Ama destere konusunu kapatalım @Harunnn60 şuan kayışları zorluyor bence @xemrexxx
Sana da cenaze konusu açalım mı. @sokak sanatiAaa ben Sincap o Fok işte Ama destere konusunu kapatalım @Harunnn60 şuan kayışları zorluyor bence @xemrexxx
@Harunnn60 pelo profilini şuna ver algıları çökmüş formatla falan düzelir mi ki ac kapa mi yapsak yoksa neyse good nightlar olsun sizeMahoyu sevenler şuan benim düşmanım olduğuna göre beni Maho yapamadın yine hayal kırıklığısın. Baby canım.
Sana da cenaze konusu açalım mı. @sokak sanati
Resim hd değildi yoksa benim ki tatlıOnun kuşu çok tatlı ama.
Ben Harun'un kuşu tutma şeklini bir şeye benzettim ondan sırıttımSenin kuşun daha güzel.
Onu ben de aklıma geldi ama ayıp diye söylemedim.Ben Harun'un kuşu tutma şeklini bir şeye benzettim ondan sırıttım
Abi iyi niyetli düşünün birkez deBen Harun'un kuşu tutma şeklini bir şeye benzettim ondan sırıttım
Bence sübliminal bir mesaj vermek için öyle çekmiş fotoyu hep söylerim bu Harun tekin biri değilOnu ben de aklıma geldi ama ayıp diye söylemedim.
Çok kilo aldı valla ben yemiyom yediriyom ben zaten artık hep ahiret.Kapıya sıkışması güldürdü. Kaydıraktan totosunu kaldıramadan çıkmaya çalışması. @mrt-06
Ona göreBence sübliminal bir mesaj vermek için öyle çekmiş fotoyu hep söylerim bu Harun tekin biri değil
Adamı gömdü hala içi soğmadı. 😱
Aaa benim cenaze törenimle @xemrexxx bizzat ilgilinenicek @serhattSana da cenaze konusu açalım mı. @sokak sanati
Çalgı çengi benden