Çözüm bulunur cnm Bak bu forum terapiye bire bir burada konusurkan oan unutursun sıkıntılarınıonlar da var
anlık unutuyorsun ama onlar hep seninle,umarım dediğin gibi olurÇözüm bulunur cnm Bak bu forum terapiye bire bir burada konusurkan oan unutursun sıkıntılarını
İyi geceler,iyi uykular Atacan
Uykum gelmedi bir türlü.Cicili bicili rüyalar cnm
Uykum gelmedi bir türlü.
Aaa daha erken ayoll @serhatt ı yalnız bırakmayalım yüzünü güldürelimanlık unutuyorsun ama onlar hep seninle,umarım dediğin gibi olur
İzledim izledim pek azgın arada bi sokağa çıkar da havalandırTosbağamı izleyip neşelensin işte totosu ile şov yapıyor. @serhatt
Annen bu hallerini görüp kediye vermekten vazgeçmişti sanırımTosbağamı izleyip neşelensin işte totosu ile şov yapıyor. @serhatt
Kediler kapar anında. Böyle tombik bir şey sokağa salınmaz.İzledim izledim pek azgın arada bi sokağa çıkar da havalandır
Evet kuruyemişi görünce işte böyle çıldırıyor.Annen bu hallerini görüp kediye vermekten vazgeçmişti sanırım
Kediler kapar anında. Böyle tombik bir şey sokağa salınmaz.
Evet kuruyemişi görünce işte böyle çıldırıyor.
serhatın yüzünü güldürücek şeyi buldum @Forumdash @MasacRE- @xemrexxxİzledim izledim pek azgın arada bi sokağa çıkar da havalandır
Aaa kucağında gezdir canım sendeKediler kapar anında. Böyle tombik bir şey sokağa salınmaz.
Evet kuruyemişi görünce işte böyle çıldırıyor.
Çatladın ama Vartolu veya Yamaçtan biri değildi kavga ettiği kişi
Kucakta durmuyor ki orama burama tırmanıyor zaptedemiyorum.Aaa kucağında gezdir canım sende
Bu ne bende çıkmadı
Bu ne bende çıkmadı
Çukurda bir zibidi Emrah var ya @serhatt ın herifi Kemalden dayak yiyorÇatladın ama Vartolu veya Yamaçtan biri değildi kavga ettiği kişi
Aaaa dikkat et,biraz hoppa galibaKucakta durmuyor ki orama burama tırmanıyor zaptedemiyorum.
Hadi be uydurma daha çok Kemal yiyor
Evet biraz sürtüktür.Aaaa dikkat et,biraz hoppa galiba