Çözüm bulunur cnmonlar da var
anlık unutuyorsun ama onlar hep seninle,umarım dediğin gibi olurÇözüm bulunur cnmBak bu forum terapiye bire bir burada konusurkan oan unutursun sıkıntılarını
![]()
İyi geceler,iyi uykular Atacan![]()
Uykum gelmedi bir türlü.Cicili bicili rüyalar cnm![]()
Uykum gelmedi bir türlü.![]()
Aaa daha erken ayoll @serhatt ı yalnız bırakmayalım yüzünü güldürelimanlık unutuyorsun ama onlar hep seninle,umarım dediğin gibi olur
Eksik olma canım
İzledim izledim pek azgınTosbağamı izleyip neşelensin işte totosu ile şov yapıyor.@serhatt
Annen bu hallerini görüp kediye vermekten vazgeçmişti sanırımTosbağamı izleyip neşelensin işte totosu ile şov yapıyor.@serhatt
Kediler kapar anında. Böyle tombik bir şey sokağa salınmaz.İzledim izledim pek azgınarada bi sokağa çıkar da havalandır
![]()
Evet kuruyemişi görünce işte böyle çıldırıyor.Annen bu hallerini görüp kediye vermekten vazgeçmişti sanırım![]()
![]()
![]()
Kediler kapar anında. Böyle tombik bir şey sokağa salınmaz.
Evet kuruyemişi görünce işte böyle çıldırıyor.![]()
serhatın yüzünü güldürücek şeyi buldumİzledim izledim pek azgınarada bi sokağa çıkar da havalandır
![]()
Aaa kucağında gezdir canım sendeKediler kapar anında. Böyle tombik bir şey sokağa salınmaz.
Evet kuruyemişi görünce işte böyle çıldırıyor.![]()
Çatladın ama Vartolu veya Yamaçtan biri değildi kavga ettiği kişi
Kucakta durmuyor ki orama burama tırmanıyor zaptedemiyorum.Aaa kucağında gezdir canım sende![]()
Bu ne bende çıkmadı
Bu ne bende çıkmadı![]()
Çukurda bir zibidi Emrah var ya @serhatt ın herifiÇatladın ama Vartolu veya Yamaçtan biri değildi kavga ettiği kişi![]()
Aaaa dikkat et,biraz hoppa galibaKucakta durmuyor ki orama burama tırmanıyor zaptedemiyorum.![]()
Hadi be uydurma daha çok Kemal yiyor
Evet biraz sürtüktür.Aaaa dikkat et,biraz hoppa galiba![]()