Ya başını bağla ya da kısırlaştır sen bunu,namusunuza leke gelir bendn söylemesiEvet biraz sürtüktür.
Ya başını bağla ya da kısırlaştır sen bunu,namusunuza leke gelir bendn söylemesiEvet biraz sürtüktür.
Evet biraz sürtüktür.
Aaa @xemrexxx in destere için totosu sığmıyor kapıdan sözü geldi aklıma Kafese sığamıyor @Harunnn60Aaaa dikkat et,biraz hoppa galiba
@Aserat Dizimi oku sonra gülerim der @Tolstoyevski Bir şey demese daha iyi olur zaten gece gece beynimiz yanmasın ayoll
Aslında öyle bir şey demeyi düşünmüyordum ama iyi aklıma getirdin. 1 haftadır bekliyorum be insaf.ssBöyle açtığım eğlence konularına özellikle @Tolstoyevski ve @Aserat'ı etiketlerim iki suratsız hiçbir zaman geri dönüş alamam, abi gülün eğlenin hayat kısa. @Çiğdem-
Sakın gülücük kaçırma ağzından yanakların şişik bekle @mrt-06 okuyana kadarAslında öyle bir şey demeyi düşünmüyordum ama iyi aklıma getirdin. 1 haftadır bekliyorum be insaf.ss
o KADAR dar alandan nasıl sığsın hayvan
Evet 1 senedir besliyorum. Ben de severim sokakta ne kadar kedi köpek varsa beslerim.Aaa ne güzel hamsterın mı var Severim tüm hayvanları
Bende evde civciv beslemiştim sonra çok büyük olduklar horoz oldular evi kokutuyorlardıEvet 1 senedir besliyorum. Ben de severim sokakta ne kadar kedi köpek varsa beslerim.
Civciv de çok şirindir. Çok küçükken beslemiştim.Bende evde civciv beslemiştim sonra çok büyük olduklar horoz oldular evi kokutuyorlardı
Aynen ama 5 taneydi ve çok gürültü yapıyorlardı Ayrıca çok kokuyorlardı evde kafes vardı sıçıp sıçıp duruyorlardıCivciv de çok şirindir. Çok küçükken beslemiştim.
Aynen hayvanları güzeldir ama şu sürekli sıçmaları olmasa.Aynen ama 5 taneydi ve çok gürültü yapıyorlardı Ayrıca çok kokuyorlardı evde kafes vardı sıçıp sıçıp duruyorlardı
ilk resim görünmüyor ama neyseki video var
Kendini gösterdiğine göreartık kızcağınla yanyana videolar çekersin
Kutuda ben de baktım bir ara ama koku oluyordu.Allahım hızına maşallah ya gerçekten sevgisi büyük nasıl alıp kafesine gidiyor çok tatlı ya sana demiştim bir akrabamızda bakıyor diye hani o yengemin yeğeni işte hamster a bakıyor ama o böyle kafeste bakmıyor kocaman kutu birşey var onun içinde bakıyor o çok yavaş seninki maşallah hızlı atacan
Kutuda ben de baktım bir ara ama koku oluyordu.