Aaa @DarkLegenD her gün evlerine çuval çuval fındık getirmesi lazım buna para dayanmaz ayoll@DarkLegenD gelsene müstakbel eşini gör. İki gündür bahsediyoruz.
Aaa @DarkLegenD her gün evlerine çuval çuval fındık getirmesi lazım buna para dayanmaz ayoll@DarkLegenD gelsene müstakbel eşini gör. İki gündür bahsediyoruz.
Ümmet benle zaten işi zor.İlahi adalet meryoşumun tukenmisligine laf eden daha beter sendromlara girer işte böyle
Ayda yılda bir verse olur ama çekirdeği her gün vermeli. @DarkLegenDAaa @DarkLegenD her gün evlerine çuval çuval fındık getirmesi lazım buna para dayanmaz ayoll
Ağzından iyi bir şey çıktıDestere de ayı kategorisiyle konuda yer alabilir.
Ya biz olmasak kimi etiket yapacan. @sokak sanatiHayatim simdi reklam değeri olanın konusu ilgi görür buradaki gibi ama bazılarına forumcak tepigi attığımız için reklam yapamıyorlar debelenip duruyorlar onlara da yazık ana dimi lafım sana değil genel ya da @Harunnn60 da alınabilir fok balıklarını katletmek isteyenleri disliyoruz @Çiğdem-
Canım benim ağzımdan bal akar kötü bir şey çıkmaz hiçbir zaman.Ağzından iyi bir şey çıktı
Hayatim simdi reklam değeri olanın konusu ilgi görür buradaki gibi ama bazılarına forumcak tepigi attığımız için reklam yapamıyorlar debelenip duruyorlar onlara da yazık ana dimi lafım sana değil genel ya da @Harunnn60 da alınabilir fok balıklarını katletmek isteyenleri disliyoruz @Çiğdem-
Destere de ayı kategorisiyle konuda yer alabilir.
@xemrexxx Onun için Üstü Boz ayı altı Fok Balığı öyle karışık bir tür diyorduAğzından iyi bir şey çıktı
Hayatim keşke Merve seni pencereden arsayı bu gece de kurtulsaydik :Ya biz olmasak kimi etiket yapacan. @sokak sanati
Merve aksak olmaya çalışırken fhvk hazan olmak )( ibretlikGaliba yine karşında ayna var aynaya bakıp konuşuyorsun. Aynaya sorar mısın ayna ayna benden daha boşu var mı bu dünyada diyerek bi sor o sana cevabı versin sonrada uza buralardan.)
Ya biz olmasak kimi etiket yapacan. @sokak sanati
@xemrexxx Onun için Üstü Boz ayı altı Fok Balığı öyle karışık bir tür diyordu
üstü cigdemi altı harunu cezbediyorYaratık gibi. 😱
Merve aksak olmaya çalışırken fhvk hazan olmak )( ibretlik
Hahahah Panda , Ayı ve Fok Balığı üçülede özleşiyor en iyisi bunları karıştırmak @xemrexxx @Harunnn60Yaratık gibi. 😱
Hahhah kahkaha attım.üstü cigdemi altı harunu cezbediyor
Forumda insandan çok hayvan varmış valla.Hahahah Panda , Aı ve Fok Balığı üçülede özleşiyor en iyisi bunları karıştırmak @xemrexxx @Harunnn60
Seni mahidevo gibi elem keder çukurlarına düşürmemden belli Kim olduğumSende Hürrem olamaya çalışırken şeysiz Sümbül olmuştun. İbret alınacak kişi varsa o seesin tatlım @Harunnn60 @Çiğdem-
Aaa ben Sincap o Fok işte Ama destere konusunu kapatalım @Harunnn60 şuan kayışları zorluyor bence @xemrexxxForumda insandan çok hayvan varmış valla.
Seni mahidevo gibi elem keder çukurlarına düşürmemden belli Kim olduğum