Ecünnü yapmak istediğimi yaptı, ne diyim helal olsun...
Ecünnü yapmak istediğimi yaptı, ne diyim helal olsun...
Siyasal islamcı apo iğrenç bir karakter.Süper kahramana bak.Neyse Apolev gümbür gümbür.
![]()
Siyasal islamcı apo iğrenç bir karakter.
YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 2
Deprem arası dizileri hızlandırmışken Kızılcık Şerbetinin bir de ceza arası var.Doğa aldatıldığını öğreniyor, UmNur evlenme kararı alıyor ve üstelik sezon finaline 4 bölüm var. 😱 10 hafta uzatılabilecek konuları bu kadar hızlı işlemelerine hem şaşırıyor hem seviniyorum.![]()
En az %50 oy alan ittifakın destekçileri içinde 7 reytingli dizinin izleyicisi varmış nasıl büyük şok olduk anlatamamBüyüklüğümüz halis mi.(Rakip fandom'u da etiketliyorum ki kiminle uğraştıklarını bilsinler
) @xemrexxx @Dosi @mrt-06 @ozmoturk @offensive @Yakamoz-Asi @Cervantes @12.Adam @batuhankaralar
![]()
Büyüklüğümüz halis mi.(Rakip fandom'u da etiketliyorum ki kiminle uğraştıklarını bilsinler
) @xemrexxx @Dosi @mrt-06 @ozmoturk @offensive @Yakamoz-Asi @Cervantes @12.Adam @batuhankaralar
![]()
7 değil 9.En az %50 oy alan ittifakın destekçileri içinde 7 reytingli dizinin izleyicisi varmış nasıl büyük şok olduk anlatamam![]()
Geçen haftaki reyting 7 bile değil 😂😂7 değil 9.Gerçekten izlenmek, sokağın diline yön vermek böyle bir şey YÇ gibi şişik reytingli ama sıfır etkili balon değil anlayacağın.
------
![]()
Kendine forumun en ağır AB üyesi diyen biri olarak işine geldiğinde AB'yi görmezden gelip Total'i önemsemek de sana yakışır.Geçen haftaki reyting 7 bile değil 😂😂
Mitinglere sadece ab grubu katılsa meydanlar boş kalır tatlımKendine forumun en ağır AB üyesi diyen biri olarak işine geldiğinde AB'yi görmezden gelip Total'i önemsemek de sana yakışır.![]()
İstanbul mitinginde de Nursema fotoğraflı pankartlar vardı çok büyüğüz çokBüyüklüğümüz halis mi.(Rakip fandom'u da etiketliyorum ki kiminle uğraştıklarını bilsinler
![]()