Bu yatak sahnesi sanki olmadı bu bölüm? Ayrıca Doğa’nın bu saç stilini 23. Bölüm görmedik, yeni bölüm fragmanında var.
Evet ben de saçıyla ilgili tedavi gördüğünü okumuştum, dizinin konusu müsait olduğundan senaryoya eklemişler kapanmasınıBu yatak sahnesi sanki olmadı bu bölüm? Ayrıca Doğa’nın bu saç stilini 23. Bölüm görmedik, yeni bölüm fragmanında var.
Bu arada Nilay kapandığından beri dizide hep başı kapalı. Evde kimseler yokkende öyle gezmesi dikkatimi çekti. Instagram hesabına baktım, son hallerindede peruk var. @offensive saçı ile alakalı bir problemi var galiba. Dizidede son zamanlar peruk takıp sonra kapanmıştı
Nursema & Umut sonrası yeni favori çiftim.
Kaptı parlağı ecünnü görgüsüzler gibi selfie yapmış hemen. 😱Nursema & Umut sonrası yeni favori çiftim.
Odaya geğğç sahnesini ne çabuk unuttun.
Nilay kadar karikatü bir karakter olamaz zorlama boşunaOdaya geğğç sahnesini ne çabuk unuttun.
Nilay zaten karikatür olması için yapılan bir karakter oradaki gibi başrol değil.Nilay kadar karikatü bir karakter olamaz zorlama boşuna
Odaya geğğç sahnesini ne çabuk unuttun.
Evet çünkü Nilay kraliçeye haksızlık.Nilayla Seyranı karşılaştıramazsın ya
Umarım Doğa bir an önce Fatih'in şerefsizliğini öğrenir ve boşanırken donuna kadar alıp sürüm sürüm süründürür.
------
Evet çünkü Nilay kraliçeye haksızlık.
Hahahahahahahahaha gece gece sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.Valla asıl kraliçe Seyran
Hahahahahahahahaha gece gece sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.