Show Kızılcık Şerbeti - Dizi Yorumları

Yaradan senin dışındakileri sevmiyor bu ne biçim bir argüman. :A

Var var sırasıyla yerine getircen inşallah. :A
------

Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler... Sende rezil olcan yalı sapıklarıyla beraber. :F
Bnm öyle savunacağım tek dizi yasak elma, yalı çapkınını arada izlemesem de oluyor :X ama millet kendi totosuna bakmadan gömdüğü için savunuyorum ezilenin dostuyumdur herkes bilir :A

Yorumlarını bekliyoruz 😎
Tek cümleyle Özetlersem, dizinin ceza almasına sebep olan sahneyi saymazsak, Ömer dizisinde daha çok şiddet sahnesi var. Hatta Ömer'in ilk bölümünde babasından yediği tokat ve Tuna'nın orjinaline attığı tokat haricinde Shtisel'de de şiddetin kırıntısı yok.

Kızılcık Şerbetine dönersek, Dizide Nursema'nın karakter gelişimi üniversitelerin sinema televizyon bölümlerinde ders olarak okutulacak cinsten. Bir yerden sonra Umut - Nursema ve Ömer - Kıvılcım sahnelerine başrol çiftten daha çok dikkat ettim.

• Beğendim
Reactions: offensive
Tek cümleyle Özetlersem, dizinin ceza almasına sebep olan sahneyi saymazsak, Ömer dizisinde daha çok şiddet sahnesi var. Hatta Ömer'in ilk bölümünde babasından yediği tokat ve Tuna'nın orjinaline attığı tokat haricinde Shtisel'de de şiddetin kırıntısı yok.

Kızılcık Şerbetine dönersek, Dizide Nursema'nın karakter gelişimi üniversitelerin sinema televizyon bölümlerinde ders olarak okutulacak cinsten. Bir yerden sonra Umut - Nursema ve Ömer - Kıvılcım sahnelerine başrol çiftten daha çok dikkat ettim.
Yorumuna katılmamak ne mümkün, teşekkürler 🙏🏻👏🏻

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Fragmanda yatakta yatan birisi (muhtemelen Fatih) vardı, sanırım bu bölümde verilmeyecek tıpkı Umut'un kaçırılması gibi. (b)