Yaradan senin dışındakileri sevmiyor bu ne biçim bir argüman.Bana karşı çıkanlar hep böyle rezil olur Allah ın sevdiği kuluyum neticede
Yaradan senin dışındakileri sevmiyor bu ne biçim bir argüman.Bana karşı çıkanlar hep böyle rezil olur Allah ın sevdiği kuluyum neticede
Var var sırasıyla yerine getircen inşallah.Araṣtırmam gerek
------
Baṣka arzun var mı
Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler... Sende rezil olcan yalı sapıklarıyla beraber.Bana karşı çıkanlar hep böyle rezil olur Allah ın sevdiği kuluyum neticede
Yaradan senin dışındakileri sevmiyor bu ne biçim bir argüman.
Bnm öyle savunacağım tek dizi yasak elma, yalı çapkınını arada izlemesem de oluyor ama millet kendi totosuna bakmadan gömdüğü için savunuyorum ezilenin dostuyumdur herkes bilirVar var sırasıyla yerine getircen inşallah.
------
Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler... Sende rezil olcan yalı sapıklarıyla beraber.
Yasak Elmanın savunacak hiç bir şeyi kalmadı boşuna parçalama kendini boşver.Bnm öyle savunacağım tek dizi yasak elma, yalı çapkınını arada izlemesem de oluyor ama millet kendi totosuna bakmadan gömdüğü için savunuyorum ezilenin dostuyumdur herkes bilir
Zaten gerek yok 6 sezon 170 bölüm laf eden yamulur forumdaki bazı kişiler gibiYasak Elmanın savunacak hiç bir şeyi kalmadı boşuna parçalama kendini boşver.
Elmayı sen batırdın zaten.Zaten gerek yok 6 sezon 170 bölüm laf eden yamulur forumdaki bazı kişiler gibi
Çok iyi. Özelden atsana ya merak ettim.
Foruma haftalardır girmeyince anca yeni görebiliyorum. DM’den iletişime geçilmiştir efendim.Merak ettik özelden at bari pls
İlk bölümü geçen pazar izlemiştim. Dün de hastaydım biraz, vakit geçsin diye kalan bölümleri hızlı bir şekilde bitirdim.Şuan diziye ilk bölümden başlamış olmam
Yorumlarını bekliyoruz 😎İlk bölümü geçen pazar izlemiştim. Dün de hastaydım biraz, vakit geçsin diye kalan bölümleri hızlı bir şekilde bitirdim.
Tek cümleyle Özetlersem, dizinin ceza almasına sebep olan sahneyi saymazsak, Ömer dizisinde daha çok şiddet sahnesi var. Hatta Ömer'in ilk bölümünde babasından yediği tokat ve Tuna'nın orjinaline attığı tokat haricinde Shtisel'de de şiddetin kırıntısı yok.Yorumlarını bekliyoruz 😎
Yorumuna katılmamak ne mümkün, teşekkürler 🙏🏻👏🏻Tek cümleyle Özetlersem, dizinin ceza almasına sebep olan sahneyi saymazsak, Ömer dizisinde daha çok şiddet sahnesi var. Hatta Ömer'in ilk bölümünde babasından yediği tokat ve Tuna'nın orjinaline attığı tokat haricinde Shtisel'de de şiddetin kırıntısı yok.
Kızılcık Şerbetine dönersek, Dizide Nursema'nın karakter gelişimi üniversitelerin sinema televizyon bölümlerinde ders olarak okutulacak cinsten. Bir yerden sonra Umut - Nursema ve Ömer - Kıvılcım sahnelerine başrol çiftten daha çok dikkat ettim.
RTÜK afk oldu.Allah rahmet eylesin.Özel bölüm direkt Nursema'nın nikah sahnesiyle başladı RTÜK şok.