Emre Ozansoy
Moderatör
@Sherlock bak senin sahteni yapmışlar. Avatara gel.
Propaganda dizisi olduğunu düşünüp tepkili yaklaşmıştım ama alakası bile olmayan, iki tarafa da objektif yaklaşan bir iş gördüğüm için doğru yolu buldum. Zaten RTÜK olayı da ne kadar yerinde bir karar olduğunu gösteriyor.@Aserat sen bu diziye anti değil miydin? Ne ara PP yapacak duruma geldin?
Hikaye değil gerçek bunlar.Ahahahahaah bu da güzel hikaye ha. Jpg @Sherlock
Yarın 2. Bölümü de (ve vaktim olursa belki daha fazlasını) seyredeceğim.Propaganda dizisi olduğunu düşünüp tepkili yaklaşmıştım ama alakası bile olmayan, iki tarafa da objektif yaklaşan bir iş gördüğüm için doğru yolu buldum. Zaten RTÜK olayı da ne kadar yerinde bir karar olduğunu gösteriyor.
Objektif olabilir ama ham maddesi kötü olan bir dizi iyi olmuş olmuyor.Propaganda dizisi olduğunu düşünüp tepkili yaklaşmıştım ama alakası bile olmayan, iki tarafa da objektif yaklaşan bir iş gördüğüm için doğru yolu buldum. Zaten RTÜK olayı da ne kadar yerinde bir karar olduğunu gösteriyor.
Ham maddesinin kötü olduğunu nereden salladın.Objektif olabilir ama ham maddesi kötü olan bir dizi iyi olmuş olmuyor.
Konu açıklığa kavuşmuş oldu.Propaganda dizisi olduğunu düşünüp tepkili yaklaşmıştım ama alakası bile olmayan, iki tarafa da objektif yaklaşan bir iş gördüğüm için doğru yolu buldum. Zaten RTÜK olayı da ne kadar yerinde bir karar olduğunu gösteriyor.
Kime ve neye göre ?Hikaye değil gerçek bunlar.
Bana gore.Konu açıklığa kavuşmuş oldu.
Kime ve neye göre ?
@Aserat sen bu diziye anti değil miydin? Ne ara PP yapacak duruma geldin?
Propaganda dizisi olduğunu düşünüp tepkili yaklaşmıştım ama alakası bile olmayan, iki tarafa da objektif yaklaşan bir iş gördüğüm için doğru yolu buldum. Zaten RTÜK olayı da ne kadar yerinde bir karar olduğunu gösteriyor.
İnanır msn? Başlarda bende oyle düşünüyordum.
İnanır msn? Başlarda bende oyle düşünüyordum.
Neden düştüm şimdi? Ben KŞ fanligi mi yapıyorum ?Vay vay vay bak ṣimdi elime düṣtünüz
Derhal dogru yolu bul ve yali sapiklarini birak.Vay vay vay bak ṣimdi elime düṣtünüz
Neden düştüm şimdi? Ben KŞ fanligi mi yapıyorum ?
Derhal dogru yolu bul ve yali sapiklarini birak.
Bana karşı çıkanlar hep böyle rezil olur Allah ın sevdiği kuluyum neticedeVay vay vay bak ṣimdi elime düṣtünüz