Show Kızılcık Şerbeti - Dizi Yorumları

@Aserat sen bu diziye anti değil miydin? Ne ara PP yapacak duruma geldin? :A
Propaganda dizisi olduğunu düşünüp tepkili yaklaşmıştım ama alakası bile olmayan, iki tarafa da objektif yaklaşan bir iş gördüğüm için doğru yolu buldum. :A Zaten RTÜK olayı da ne kadar yerinde bir karar olduğunu gösteriyor. :A

Propaganda dizisi olduğunu düşünüp tepkili yaklaşmıştım ama alakası bile olmayan, iki tarafa da objektif yaklaşan bir iş gördüğüm için doğru yolu buldum. :A Zaten RTÜK olayı da ne kadar yerinde bir karar olduğunu gösteriyor. :A
Yarın 2. Bölümü de (ve vaktim olursa belki daha fazlasını) seyredeceğim.

"İlk bölüm için" konuşursak, ilk yayınlandığı dönemde tanıtım için seçilen sahneler ve bu sahnelerde özellikle seküler tarafın (Kıvılcım) gerçek hayata göre çok klişeleşmiş sahnelenmesi sebebiyle dizi beni çekmedi. Zaten o dönemde Shtisel uyarlaması Ömer dizisinin başlamasını beklediğim için pek de ilgilenmedim. Rtük olayından sonra diziye başladım.

Objektif olabilir ama ham maddesi kötü olan bir dizi iyi olmuş olmuyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat