Emre Ozansoy
Moderatör
Yalı Sapkını'nın zamanında 3. fragman vermesinin reytinglerde geri kaldığı için olduğunu kabul ediyorsun yani.Yarışta geri kalınca 3.fragman gelmiş
Neyse #Apolev alev alev
Ben yalı çapkını avukatı değilimYalı Sapkını'nın zamanında 3. fragman vermesinin reytinglerde geri kaldığı için olduğunu kabul ediyorsun yani.
İyi ki avukatı değilsin bir de olsan nasıl saçma şekillerde savunurdun kim bilir.Ben yalı çapkını avukatı değilim
Ama sen ne dersen olmuyor genelde o yüzden araştırmadan öyle değildir diyorum
Çok uzağa gitme Kızılcık, damdaki kemancı, hayat türküsü, Good days mesajlarına bakarsan görürsünİyi ki avukatı değilsin bir de olsan nasıl saçma şekillerde savunurdun kim bilir.
İlkokulda ingilizce öğretmenim en öne oturtunca meGood days mesajlarına bakarsan görürsün
Kaknemce yazıyorum anlaması için bu kadar oluyorİlkokulda ingilizce öğretmenim en öne oturtunca me
Ayol bu dizi niye intikamları sadakatsiz cosplay olarak yapıyor hep komik duruyor
Batak? Kendi izlediğin Çalı Yapkını ile karıştırdın galiba.inşallah evrim alasya kendini bu bataktan kurtarmıştır ama o ölürse dizinin ana aksı çöker o yüzden ömer ölmüştür diye düşünüyorum
YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 2
İkisinin de öleceği yok klasik sezon finali yemlemesini ciddiye alıp bu kadar kudurman çok özel.inşallah evrim alasya kendini bu bataktan kurtarmıştır ama o ölürse dizinin ana aksı çöker o yüzden ömer ölmüştür diye düşünüyorum
Batak? Kendi izlediğin Çalı Yapkını ile karıştırdın galiba.