Emre Ozansoy
Moderatör
Yalı Sapkını'nın zamanında 3. fragman vermesinin reytinglerde geri kaldığı için olduğunu kabul ediyorsun yani.Yarışta geri kalınca 3.fragman gelmiş
Neyse #Apolev alev alev![]()
![]()
Ben yalı çapkını avukatı değilimYalı Sapkını'nın zamanında 3. fragman vermesinin reytinglerde geri kaldığı için olduğunu kabul ediyorsun yani.![]()
İyi ki avukatı değilsin bir de olsan nasıl saçma şekillerde savunurdun kim bilir.Ben yalı çapkını avukatı değilim
Ama sen ne dersen olmuyor genelde o yüzden araştırmadan öyle değildir diyorum![]()
Çok uzağa gitme Kızılcık, damdaki kemancı, hayat türküsü, Good days mesajlarına bakarsan görürsünİyi ki avukatı değilsin bir de olsan nasıl saçma şekillerde savunurdun kim bilir.![]()
İlkokulda ingilizce öğretmenim en öne oturtunca meGood days mesajlarına bakarsan görürsün![]()
Kaknemce yazıyorum anlaması için bu kadar oluyorİlkokulda ingilizce öğretmenim en öne oturtunca me![]()
Ayol bu dizi niye intikamları sadakatsiz cosplay olarak yapıyor hepkomik duruyor
![]()
Batak? Kendi izlediğin Çalı Yapkını ile karıştırdın galiba.inşallah evrim alasya kendini bu bataktan kurtarmıştır ama o ölürse dizinin ana aksı çöker o yüzden ömer ölmüştür diye düşünüyorum![]()
YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 2
İkisinin de öleceği yok klasik sezon finali yemlemesini ciddiye alıp bu kadar kudurman çok özel.inşallah evrim alasya kendini bu bataktan kurtarmıştır ama o ölürse dizinin ana aksı çöker o yüzden ömer ölmüştür diye düşünüyorum![]()
Batak? Kendi izlediğin Çalı Yapkını ile karıştırdın galiba.![]()