Ecünnü yapmak istediğimi yaptı, ne diyim helal olsun...
Ecünnü yapmak istediğimi yaptı, ne diyim helal olsun...
Siyasal islamcı apo iğrenç bir karakter.Süper kahramana bak. Neyse Apolev gümbür gümbür.
Siyasal islamcı apo iğrenç bir karakter.
YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 2
Deprem arası dizileri hızlandırmışken Kızılcık Şerbetinin bir de ceza arası var.Doğa aldatıldığını öğreniyor, UmNur evlenme kararı alıyor ve üstelik sezon finaline 4 bölüm var. 😱 10 hafta uzatılabilecek konuları bu kadar hızlı işlemelerine hem şaşırıyor hem seviniyorum.
En az %50 oy alan ittifakın destekçileri içinde 7 reytingli dizinin izleyicisi varmış nasıl büyük şok olduk anlatamamBüyüklüğümüz halis mi. (Rakip fandom'u da etiketliyorum ki kiminle uğraştıklarını bilsinler ) @xemrexxx @Dosi @mrt-06 @ozmoturk @offensive @Yakamoz-Asi @Cervantes @12.Adam @batuhankaralar
Büyüklüğümüz halis mi. (Rakip fandom'u da etiketliyorum ki kiminle uğraştıklarını bilsinler ) @xemrexxx @Dosi @mrt-06 @ozmoturk @offensive @Yakamoz-Asi @Cervantes @12.Adam @batuhankaralar
7 değil 9. Gerçekten izlenmek, sokağın diline yön vermek böyle bir şey YÇ gibi şişik reytingli ama sıfır etkili balon değil anlayacağın.En az %50 oy alan ittifakın destekçileri içinde 7 reytingli dizinin izleyicisi varmış nasıl büyük şok olduk anlatamam
Geçen haftaki reyting 7 bile değil 😂😂7 değil 9. Gerçekten izlenmek, sokağın diline yön vermek böyle bir şey YÇ gibi şişik reytingli ama sıfır etkili balon değil anlayacağın.
------
Kendine forumun en ağır AB üyesi diyen biri olarak işine geldiğinde AB'yi görmezden gelip Total'i önemsemek de sana yakışır.Geçen haftaki reyting 7 bile değil 😂😂
Mitinglere sadece ab grubu katılsa meydanlar boş kalır tatlım ))Kendine forumun en ağır AB üyesi diyen biri olarak işine geldiğinde AB'yi görmezden gelip Total'i önemsemek de sana yakışır.
İstanbul mitinginde de Nursema fotoğraflı pankartlar vardı çok büyüğüz çokBüyüklüğümüz halis mi. (Rakip fandom'u da etiketliyorum ki kiminle uğraştıklarını bilsinler ) @xemrexxx @Dosi @mrt-06 @ozmoturk @offensive @Yakamoz-Asi @Cervantes @12.Adam @batuhankaralar